ΕΠΣ Σερρών : Στα χαρτιά κρίθηκε η άνοδος για Αμμουδιά και Νέο Πετρίτσι

25e112afa61aced9f0e6b4108a119069_L.jpg

Στα χαρτιά κρίθηκε ο πρωταθλητής του Α ομίλου της Β κατηγορίας και μαζί  το δεύτερο εισιτήριο που οδηγεί στην Ανώτερη ( θυμίζουμε οτι ο Άρης Ποντισμένου έχει ανεβεί ) .

Η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣ Σερρών αποφάνθηκε για την τύχη του διακοπέντος αγώνα Νέου Πετριτσίου -Αμμουδιάς  .Θυμίζουμε οτι το παιχνίδι διακόπηκε στο 75  και ενώ οι γηπεδούχοι προηγούνταν με 2-0  Το παιχνίδι κατοχυρώνεται στην Αμμουδιά ενώ  από το Νέο Πετρίτσι αφαΙ

ρούνται τρεις βαθμοί .Μετά την απόφαση η βαθμολογία έχει ως εξής 

ΑΜΜΟΥΔΙΑ  33

ΠΟΝΤΙΣΜΕΝΟ 31 

ΠΕΤΡΙΤΣΙ 25 

Η ΑΠΟΦΑΣΗ 

Απόφαση σχετικά με τον αγώνα ΠΕΤΡΙΤΣΙ-ΑΜΜΟΥΔΙΑ
Σχετικά με τον διακοπέντα αγώνα της 5-5-2018 ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Ν ΠΕΤΡΙΤΣΙΟΥ-ΗΡΑΚΛΗ ΑΜΜΟΥΔΙΑΣ η ΕΠΣ Σερρών κατακυρώνει τον αγώνα υπέρ του σωματείου Ηρακλής Αμμουδιάς με τέρματα 3-0 και αφαιρεί  3 βαθμούς από τον βαθμολογικό πίνακα της τρεχούσης περιόδου από το σωματείο Αναγέννηση Ν.Πετριτσίου και δύο βαθμούς από το πρωτάθλημα της επόμενης περιόδου. Επίσης επιβάλλεται στο σωματείο ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΜΟΥΔΙΑΣ  χρηματικό πρόστιμο τριακοσίων ευρώ 300€. Στον παράγοντα του σωματείου Ν.ΠΕΤΡΙΤΣΙΟΥ Νούλη Νικόλαο επιβάλλει ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους μέχρι λήξεως της τρεχούσης αγωνιστικής περιόδου.

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top