ΕΠΣ Σερρών : 50ρικο + τα οδοιπορικά οι διαιτησίες των φιλικών

-Διαιτησίας-1.jpg

Προετοιμασία έχουν ξεκινήσει τα περισσότερα σωματεία της ΕΠΣ Σερρών ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου .Με ανακοίνωση της λοιπόν η επιτροπή διαιτησίας κάνει γνωστό οτι το εξοδολόγιο των φιλικών αγώνων είναι 50 ευρώ συν την χιλιομετρική αποζημίωση για αποστάσεις άνω των 10χλμ.Μάλιστα <<απειλεί >> όποιον διαιτητή αγωνιστεί ΧΩΡΙΣ την ενημέρωση και έγκριση της επιτροπής διαιτησίας με αποκλεισμό από τα παιχνίδια πρωταθλήματος 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Σερρών λαμβάνοντας υπόψιν της, τις δύσκολες κοινωνικό-οικονομικές συνθήκες που επικρατούν στη χώρα μας, ενημερώνει τους παράγοντες των ποδοσφαιρικών σωματείων της ΕΠΣ Σερρών, ότι για τον ορισμό διαιτητικής τριάδας στους φιλικούς αγώνες των ομάδων τους, το εξοδολόγιο θα ανέρχεται (όπως και πέρυσι) στα 50 ευρώ συν την χιλιομετρική αποζημίωση για αποστάσεις άνω των 10χλμ.

Επίσης, ενημερώνει τους Σερραίους διαιτητές ότι οποιοσδήποτε αγωνισθεί σε φιλικό παιχνίδι ΧΩΡΙΣ την ενημέρωση και έγκριση της Ε.Δ. θα επιβάλλεται απαγόρευση ορισμού στους αγώνες των κατηγοριών που ανήκει.

Για τον ορισμό διαιτητικής τριάδας, τα ενδιαφερόμενα σωματεία μπορούν να απευθύνονται στους κ.κ. Φωτιάδη Γεώργιο (6974996328) και Παλάζη Κυριάκο (6948511911), το λιγότερο 2 ημέρες πριν την τέλεση του αγώνα.

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top