Εταιρία Προστασίας Ανηλίκων Σερρών : Πρόγραμμα για 12 παιδιά καταγωγής ΡΟΜΑ

-λήψης-3-4.jpg

Ο Σύλλογος Φίλων και Εθελοντών της Εταιρίας Προστασίας Ανηλίκων Σερρών σε συνεργασία με την Υπηρεσία Επιμελητών Ανηλίκων του Δικαστηρίου Σερρών, υποστηρίζει 12 παιδιά καταγωγής ΡΟΜΑ, παραβάτες και μη, ηλικίας από 14 έως 19 ετών, στην προσπάθειά τους να μάθουν να γράφουν και να διαβάζουν ελληνικά και να αποκτήσουν κοινωνικές δεξιότητες πολύτιμες για το μέλλον τους. Στόχος της προσπάθειας είναι η απόκτηση απολυτηρίου Δημοτικού και κυρίως η αποχή από παραβατικές δραστηριότητες. 
Εθελοντικά το έργο επιτελεί ένας νεαρός δάσκαλος με ειδίκευση στην εκμάθηση ελληνικών σε ΡΟΜΑ. Δεδομένου ότι η οικονομική κατάσταση των οικογενειών καταγωγής δεν είναι καλή, με συνέπεια πολλές φορές να έρχονται το πρωί νηστικοί, παρακαλέσαμε την επιχείρηση ΓΑΤΙΔΗ ΑΒΕΕ όπως συνδράμει στο έργο με τη χορήγηση πρωινού για 12 άτομα, τα οποία κάνουν μάθημα Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη 11π.μ.-1 μ.μ.
H επιχείρηση ΓΑΤΙΔΗΣ ΑΒΕΕ που είναι ευαισθητοποιημένη σε θέματα ανθρωπιστικού χαρακτήρα ανταποκρίθηκε στο αίτημά μας και μας χορηγεί τα πακέτα school pack για τις ημέρες και τον αριθμό των παιδιών δηλαδή, 12 παιδιά και για 3 μέρες την εβδομάδα ξεκινώντας άμεσα από τις 16/10/2017 .
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην επιχείρηση ΓΑΤΙΔΗΣ ΑΒΕΕ και στους ανθρώπους που την επανδρώνουν
!

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top
error: Content is protected !!

Powered by themekiller.com