Ημέρα αφιερωμένη στη νεολαία της Εκκλησίας των Σερρών

neolaaia_serres-2.jpg

Για την Romfea.gr, Χρήστος Καναρόπουλος

Μέσα στο όμορφο και γιορτινό κλίμα των ημερών, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, η Ιεράς Μητρόπολη Σερρών και Νιγρίτας, αφιέρωσε τη δεύτερη ημέρα του νέου Έτους 2018 στους μικρούς φίλους του Χριστού μας, στα νιάτα της τοπικής Εκκλησίας των Σερρών.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Τρίτης 2 Ιανουαρίου 2018, ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Θεολόγος παρέστη στην εορταστική εκδήλωση για τα παιδιά των Ιερέων της Ιεράς Μητροπόλεώς, η οποία έλαβε χώρα στον φιλόξενο χώρο της Εκκλ. Βιβλιοθήκης »Μυριόβιβλος» του »Μαξιμείου» Πνευματικού Κέντρου.

Τα μικρά »αγγελούδια» έψαλλαν τα κάλαντα στον πνευματικό τους Πατέρα και του ευχήθηκαν για τον καινούργιο χρόνο ευχαριστώντας τον με τον δικό τους τρόπο για την έμπρακτη αγάπη του στις οικογένειές τους.

Εν συνεχεία, ο Σεβασμιώτατος μίλησε με πατρική στοργή στα παιδιά προσέφεροντας σε όλα γλυκίσματα και τα πρωτοχρονιάτικα δώρα τους.

Το βράδυ ευλόγησε την πρωτοχρονιάτικη Αγιοβασιλειόπιτα των φοιτητών και φοιτητριών της Μητροπολιτικής επαρχίας, που πραγματοποιήθηκε με την φροντίδα του Γραφείου Νεότητος, στο ξενοδοχείο » Philippos Xenia» της πόλεως των Σερρών, κατά την οποία σημειώθηκε εντυπωσιακή προσέλευση των νέων.

Είχε την ευκαιρία να μιλήσει με όλους τους φοιτητές και τις φοιτήτριες και να τονίσει την αξία της σχέσης των νέων με την Εκκλησία και κυρίως με την κεφαλή της Εκκλησίας που είναι ο ίδιος ο Χριστός.

neolaaia serres 1

neolaaia serres 1

neolaaia serres 1

neolaaia serres 1

 

http://www.romfea.gr

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top