Η απάντηση της ΔΙΑΒΑΣΗΣ ΠΕΖΩΝ για τις καταγγελίες για το VOLTA

732d2107ccc690338e6893fb79fb7bbd_XL.jpg

Διαψεύδει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο η δημοτική παράταξη ΔΙΑΒΑΣΗ ΠΕΖΩΝ οτι προχώρησε σε καταγγελία για να εμποδίσει την άμεση λειτουργία του καφέ. VOLTA. Όπως αναφέρει <<Η «διακαής» επιθυμία «κάποιων» να αναστείλουν (παντί τρόπω) τη λειτουργία του νεοσύστατου καφέ μπαρ στην Πλατεία Κρονίου, τους οδήγησε στον ευτελή, δειλό και κατάπτυστο τρόπο της μετακύλισης ευθυνών στη δημοτική κίνηση Διάβαση Πεζών.>>

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Η «διακαής» επιθυμία «κάποιων» να αναστείλουν (παντί τρόπω) τη λειτουργία του νεοσύστατου καφέ μπαρ στην Πλατεία Κρονίου, τους οδήγησε στον ευτελή, δειλό και κατάπτυστο τρόπο της μετακύλισης ευθυνών στη δημοτική κίνηση Διάβαση Πεζών.
Αυτοί οι «κάποιοι», οχυρωμένοι πίσω από τη διατήρηση της ανωνυμίας τους, χρησιμοποίησαν το όνομα της Διάβασης Πεζών, για να εμποδίσουν την άμεση λειτουργία του καφέ.

Η Διάβαση Πεζών καταγγέλλει, με τον πλέον κατηγορηματικό και ευθύ τρόπο, την εντελώς ανοίκεια αυτή πράξη, επισημαίνοντας τα παρακάτω:

– Η στάση μας όλα αυτά τα χρόνια στηρίζεται εξ’ ολοκλήρου στη συνέπεια λόγων και πράξεων. Οποιαδήποτε θέση διατυπώσαμε, την υποστηρίξαμε δημοσίως, με παρρησία και σειρά πολιτικών επιχειρημάτων.

Στο θέμα του Κρονίου είχαμε το θάρρος να εναντιωθούμε (και μαζί μας ένα σημαντικό μέρος της τοπικής κοινωνίας), επιτυχώς στην προοπτική κατεδάφισης του κινηματογράφου «ΚΡΟΝΙΟΝ», καθώς πιστεύουμε ότι, ο κινηματογράφος αυτός με τον περιβάλλοντα χώρο του, αποτελεί ένα ζωντανό κομμάτι της ιστορικής μας μνήμης, που στις τελευταίες δεκαετίες έχει γίνει βορρά της άναρχης ανοικοδόμησης της πόλης μας.

– Αποδείξαμε εμπράκτως πως έχουμε το σθένος να συγκρουστούμε ακόμη και με τα ισχυρότερα συμφέροντα όταν αυτά εναντιώνονται στο άμεσο συμφέρον των πολιτών.

Στο θέμα του συγκεκριμένου μπαρ δεν πήραμε θέση, θεωρώντας (παρά τις επιμέρους επιφυλάξεις) πως τα σχέδια ανάπλασης  του παλιού καφενείου και του οικοπέδου, δεν επηρεάζουν σοβαρά τη γενικότερη αισθητική του χώρου, περισσότερο τουλάχιστον από αυτή που παρουσίαζε τα τελευταία χρόνια.

Από εκεί και πέρα, αφού ζητήσαμε άμεσα (από την στιγμή που μας έγινε γνωστή η υποτιθέμενη αίτηση – καταγγελία της δημοτικής μας κίνησης και διαπιστώσαμε τα περίεργα της διαδρομής της), όλα τα έγγραφα που αφορούν στο θέμα της καταγγελίας, είμαστε εκ των πραγμάτων υποχρεωμένοι να ζητήσουμε από τη Δημοτική Αρχή, τον Δήμαρχο κ. Αγγελίδη, τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο για θέματα πολεοδομίας και τις υπηρεσίες τους, που τόσο ζήλο έδειξαν για να ικανοποιήσουν ανώνυμες καταγγελίες (αδρανώντας αντίστοιχα σε άλλες εξόφθαλμες παραβιάσεις της κείμενης νομοθεσίας), την επίσημη ενημέρωση του κλιμακίου της «διάβασης πεζών» που θα τους επισκεφτεί για τον λόγο αυτό,  την άμεση διερεύνηση της όλης υπόθεσης, την δημόσια αποκάλυψη όλων των γεγονότων που προηγήθηκαν της κατάθεσης της πλαστής αίτησης – καταγγελίας και  την αποκάλυψη όλων όσων πιθανώς ενέχονται σ’ αυτή τη κατάπτυστη σκευωρία σε βάρος της Διάβασης Πεζών.

Αν και εφόσον δεν γίνουν τα παραπάνω διατηρούμε το νόμιμο δικαίωμα να διεκδικήσουμε την αποκατάσταση της αλήθειας, τουλάχιστον στο κομμάτι που αφορά στην Διάβαση Πεζών, και μέσω της δικαστικής οδού.

Μοιραστείτε το

3 thoughts on “Η απάντηση της ΔΙΑΒΑΣΗΣ ΠΕΖΩΝ για τις καταγγελίες για το VOLTA”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top
error: Content is protected !!

Powered by themekiller.com