Θεόδωρος Καστρινός :Τρόμος στον διάλογο για εθνικό νόμισμα, φασισμός στην αντιμετώπιση των αντιπάλων, αποκλεισμός στην άλλη άποψη!

55e165612b6ca38b79df5fbe476866b9.jpg

Όποιος/α παρακολούθησε την εκπομπή του Μπογδάνου στις 6μμ, στην τηλεόραση του SKAI σήμερα Πέμπτη 9 Φλεβάρη 2017, θα καταλάβαινε, πως αντιλαμβάνονται οι «νεοφιλελεύθεροι» του συγκεκριμένου καναλιού, τα περί «ανοιχτού και ειλικρινή διαλόγου» σε ένα επικείμενο GREXIT και την αναγκαιότητα σχεδίου έκδοση εθνικού νομίσματος.

Καλεσμένος ο Διονύσης Χιώνης Καθηγητής Οικονομικών στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (μάλλον είναι θετικός στην προοπτική περάσματος σε εθνικό νόμισμα). Δίπλα του το «βαρύ πυροβολικό» του SKAI, μόνιμος θαμώνας της εκπομπής, Άρης Πορτοσάλτε (τσοπανόσκυλο της «ορθής» πολιτικής γραμμής του καναλιού), ο οποίος… απαγόρευσε στον καλεσμένο της εκπομπής να μιλήσει, γιατί δεν ήθελε ν’ ακούσει λέξη για τα καταστροφικά αποτελέσματα των πολιτικών της Ευρωζώνης. Τον διέκοπτε τόσο προκλητικά που μάταια προσπαθούσε ο καθηγητής να αρθρώνει λέξη. Τελείωσε η εκπομπή και ο Δ. Χιώνης μίλησε για 30-40 δευτερόλεπτα.
Τρόμος στον διάλογο για εθνικό νόμισμα, φασισμός στην αντιμετώπιση των αντιπάλων, αποκλεισμός στην άλλη άποψη!
Για να ξέρετε εσείς οι «δραχμολάγνοι», τι σας περιμένει από τους … σοβαρούς, φιλελέδες, «ευρωλιγούρηδεςμενουμευρωπαίους».
(Έχει πράγματι ενδιαφερον να βρει και να παρακολουθήσει το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή. Προτείνεται ανεπιφύλακτα!!!)

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top
error: Content is protected !!

Powered by themekiller.com