Ιατρικός Σύλλογος Σερρών : Χρονοδιάγραμμα εκλογικής διαδικασίας

.Σ.ΣΕΡΡΩΝ_1.jpg

Αγαπητοί συνάδελφοι
Όπως γνωρίζετε, η θητεία του παρόντος Διοικητικού Συμβουλίου φθάνει στο τέλος της. Μετά από απόφαση του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου, οι εκλογές (για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Πειθαρχικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής), έχουν καθοριστεί για την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017, ήδη από την 24η Συνεδρίαση του Δ.Σ. στις 2 Μαρτίου 2017.
Σύμφωνα με το Νόμο, οι υποψηφιότητες πρέπει να υποβληθούν προς τον πρόεδρο του Δ.Σ. μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου και τα μέλη πρέπει να έχουν εξοφλήσει (ή προβεί σε διακανονισμό για) τις οφειλές τους προς το Σύλλογο μέχρι τις 7 Οκτωβρίου 2017.
Στη δύσκολη για το Ιατρικό λειτούργημα περίοδο την οποία διανύουμε, υπάρχει μεγάλη ανάγκη τα Συλλογικά μας όργανα να είναι ισχυρά, με καθολική συμμετοχή των μελών στις διαδικασίες και ενωμένα. Καλούμε όλους τους συναδέλφους να τηρήσουν τις παραπάνω προθεσμίες και να συμβάλλουν στην ομαλή και παραγωγική προεκλογική περίοδο.
Ευχαριστούμε για τη συμπαράσταση που δείξατε και τη και βοήθεια που προσφέρατε στο απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο. Σύντομα θα δημοσιεύσουμε τον απολογισμό της θητείας του.
Με θερμούς χαιρετισμούς, ευχές για «Καλή Σχολική Χρονιά στα παιδιά μας» και «Καλό Φθινόπωρο, υγεία και αντοχή» σε όλους τους υπόλοιπους,
O Πρόεδρος
Δρ Άγγελος Βάκαλος
Ωτορινολαρυγγολόγος
O Γεν. Γραμματέας
Δρ Νικόλαος Αργυριάδης
Μαιευτήρας – Γυναικολόγος

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top
error: Content is protected !!

Powered by themekiller.com