Ιωάννης Χατζόπουλος : Υπόθεση Παιδικών Χαρών θυμίζει ο νέος νόμος για τις Αθλητικές εγκαταστάσεις

12800217_601375120010771_4070703658039412554_n.jpg

Τους φόβους του οτι ο νέος νόμος για την πιστοποίηση των αθλητικών εγκαταστάσεων από τις υπηρεσίες των δήμων θα οδηγήσει στο ίδιο αποτέλεσμα με τις παιδικές χαρές . Εκφράζει ο κ Ιωάννης Χατζόπουλος Προϊστάμενος Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών Πολεοδομίας και Περιβάλλοντος  του Δήμου Σιντικής και  Αντιπρόεδρος ΝΕ ΤΕΕ ΣΕΡΡΩΝ

Διαβάστε το σχόλιο του κ Χατζόπουλου 

Το μόνο που θα επιτευχθεί είναι η πίεση στις υποστελεχωμένες από μηχανικούς υπηρεσίες για να υπογράφουν εκθέσεις με διφορούμενες ή ανύπαρκτες πολλές φορές προδιαγραφές σε υφιστάμενα γήπεδα με τους Δημάρχους να υπογράφουν τελικά χωρίς να έχουν καμία γνώση την σχετική αδειοδότηση την στιγμή μάλιστα που οι πιστώσεις στην τοπική αυτοδιοίκηση είναι μηδαμινές .
Στο τέλος θα καταλήξουν όλες οι αθλητικές εγκαταστάσεις ιδιωτικές και ασφαλώς επί πληρωμή ή θα έχουν την τύχη των παιδικών χαρών !
Κάπως έτσι δεν έκλεισαν όλες οι παιδικές χαρές ;
Με τον νέο νόμο οι αθλητικές εγκαταστάσεις πλέον θα χωρίζονται σε έξι κατηγορίες και μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου οι δήμοι αλλά και οι περιφέρειες θα πρέπει να εκδώσουν απόφαση με την κατάταξη των δημοτικών και περιφερειακών αντίστοιχα αθλητικών εγκαταστάσεων εντός των διοικητικών τους ορίων.
Η αδειαδότηση των εγκαταστάσεων θα γίνεται πλέον με την κατάθεση υπεύθυνης δήλωσης μηχανικού ή βεβαίωσης της τεχνικής υπηρεσίας του οικείου Δήμου ότι πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις αδειοδότησής, και η άδεια λειτουργίας θα χορηγείται με απόφαση Δημάρχου.
Ακολουθεί δηλαδή την λογική τα παράπονα στον Δήμαρχο !

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top
error: Content is protected !!

Powered by themekiller.com