Ι.Μ. Τιμίου Προδρόμου Σερρών Υποδοχή του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου

7d9f75774dc00d018db8660dabc9c476.jpg

Από την μονή του Τιμίου Προδρόμου ξεκίνησε νωρίτερα το μεσημέρι η επίσκεψη του Αρχιεπισκόπου Αθηνών κ. Ιερωνύμου στην μητρόπολη Σερρών. Στην ιστορική μονή υποδέχθηκαν τον Αρχιεπίσκοπο ο επιχώριος μητροπολίτης Σερρών κ. Θεολόγος, η γερόντισσα Φεβρωνία με τις αδελφές της μονής καθώς και οι αρχές του τόπου.

Στο καθολικό της μονής τελέσθηκε δοξολογία για την υποδοχή του Αρχιεπισκόπου. Μετά τις καθιερωμένες προσφωνήσεις του μητροπολίτη Σερρών και της γερόντισσας Φεβρωνίας στις οποίες καλωσόριζαν τον κ. Ιερώνυμο στο μοναστήρι και την μητρόπολη Σερρών, ακολούθησε η αντιφώνηση του Αρχιεπισκόπου Αθηνών.

Στη συνέχεια, ο Αρχιεπίσκοπος με τη συνοδεία του ξεναγήθηκε στην προσφάτως ανακαινισμένη πτέρυγα της μονής ενώ παρατέθηκε γεύμα προς τιμήν του.

Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών πραγματοποιεί τριήμερη επίσκεψη στην μητρόπολη Σερρών με την ευκαιρία της αυριανής εορτής του πολιούχου των Σερρών αγίου Νικήτα. Το απόγευμα, ο κ. Ιερώνυμος θα χοροστατήσει στον πανηγυρικό αρχιερατικό εσπερινό που θα τελεστεί στον ναό του αγίου Νικήτα στην πόλη των Σερρών.

300 x 600

Μοιραστείτε το

2 thoughts on “Ι.Μ. Τιμίου Προδρόμου Σερρών Υποδοχή του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top
error: Content is protected !!

Powered by themekiller.com