Κέντρο φιλοξενίας Σερρών . Αυτογκόλ ..Κικίλια

-λήψης-1-5.jpg

Ο κακός χαμός γίνεται στις Σέρρες μεταξύ των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για τα όσα συμβαίνουν στο κέντρο φιλοξενίας . Όμως την μάχη των αρνητικών εντυπώσεων έκλεψε ο 

Συντονιστής Μεταναστευτικής Πολιτικής της ΝΔ κ. Βασίλης Κικίλιας ο οποίος υιοθετώντας ένα ψευδές δημοσίευμα επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας <<  Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο Νομό Σερρών, κυρία Αφροδίτη Σταμπουλή, καταγγέλλει το μέλος της τοπικής Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δημήτριο Τάπα ότι, μαζί με την κόρη του – συντονίστρια του χώρου φιλοξενίας – έχουν αναλάβει έργο σίτισης προσφύγων, ύψους 750.000 ευρώ.

 Ερωτηματικά εγείρονται τόσο για το αδιάβλητο της διαδικασίας όσο και για την ηθική διάσταση αυτής της επιλογής. Η καταγγελία είναι σοβαρή και πρέπει να διερευνηθεί.>>

Για να γνωρίζει ο πρώην υπουργός 

Στις δηλώσεις της η κ  Σταμπουλή στο ΤΗΛΕ ΕΠΙΛΟΓΕΣ και στην ΕΡΤ Σερρών…Ουδέποτε έγινε λόγος για 750.000 ευρώ για την σίτιση των προσφύγων στις Σέρρες!!!

Υ.Γ. Ρωτάτε για να μην εκτίθεστε!!! 

Το πόσο ήταν 29.350 ευρώ!!! (Μπορείτε να το δειτε και εδώ με ένα κλικhttp://www.serreschamber.gr/seres/articles/article.jsp… ) 

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Κ ΚΙΚΙΛΙΑ 

Β.Κικίλιας: «Το δήθεν ηθικό πλεονέκτημα του ΣΥΡΙΖΑ κατέρρευσε, δεν θα αφήσουμε να καταρρεύσει μαζί και η χώρα»

Αθήνα, 23 Αυγούστου 2016

Ο Συντονιστής Μεταναστευτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Α’ Αθηνών, κ. Βασίλης Κικίλιας κατέθεσε σήμερα ερώτηση στη Βουλή, σχετικά με την ανάθεση σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ του έργου της σίτισης των προσφύγων που φιλοξενούνται στο Νομό Σερρών.

Για το θέμα αυτό, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο Νομό Σερρών, κυρία Αφροδίτη Σταμπουλή, καταγγέλλει το μέλος της τοπικής Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δημήτριο Τάπα ότι, μαζί με την κόρη του – συντονίστρια του χώρου φιλοξενίας – έχουν αναλάβει έργο σίτισης προσφύγων, ύψους 750.000 ευρώ.

 Ερωτηματικά εγείρονται τόσο για το αδιάβλητο της διαδικασίας όσο και για την ηθική διάσταση αυτής της επιλογής. Η καταγγελία είναι σοβαρή και πρέπει να διερευνηθεί.

 Η Κυβέρνηση οφείλει να εξασφαλίσει τη διαφάνεια και να προστατεύσει την εικόνα της χώρας, που πλήττεται από τέτοιου είδους μεροληπτικές παροχές με κομματικά κριτήρια και οσμή σκανδάλου.

 Το δήθεν ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς έχει ήδη καταρρεύσει.

 Δεν θα αφήσουμε μαζί του να καταρρεύσει η χώρα».

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top
error: Content is protected !!

Powered by themekiller.com