ΚΕΔΗ Σερρών . Πρόσκληση για σύναψη συνεργασίας με ιατρό και τεχνικό ασφαλείας

314.jpg

Στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την σύναψη συνεργασίας με την διαδικασία της κατάθεσης προσφορών προχώρησε η ΚΕΔΗ Σερρών .Οι προσκλήσεις αφορούν ένα ιατρό και ένα τεχνικό ασφαλείας

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ 

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Σερρών ανακοινώνει τη διενέργεια εκδήλωσης ενδιαφέροντος με κατάθεση προσφορών με κριτήριο τη χαμηλότερη τιμή, για την ανάθεση παροχής υπηρεσιών «ΙΑΤΡΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ» για το χρονικό διάστημα ενός (1) έτους σε όλα τα κτίρια στα οποία στεγάζονται οι υπηρεσίες και δομές της επιχείρησης, τόσο στην πόλη των Σερρών, όσο και στις Δ.Κ. Λευκώνα, Σκουτάρεως και Κ. Μητρούση. Καλείται κάθε ενδιαφερόμενος να καταθέσει ενσφράγιστη προσφορά εντός πέντε ημερών, με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή έως την Παρασκευή 13 Μαΐου 2016 και ώρα 12.00 στο κτίριο της Επιχείρησης επί της οδού Εθνικής Αντίστασης 34-Σέρρες.
Για πληροφορίες θα δίνονται στους ενδιαφερόμενους από το Τμήμα Προμηθειών της επιχείρησης (Τηλ. 2321068914) 3ος όροφος καθημερινά, τις εργάσιμες μέρες και ώρες.

 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Η Κοινωφελής Επειχείρηση Δήμου Σερρών ανακοινώνει τη διενέργεια εκδήλωσης ενδιαφέροντος με κατάθεση προσφορών με κριτήριο τη χαμηλότερη τιμή, για την ανάθεση παροχής υπηρεσιών «ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ» για το χρονικό διάστημα ενός (1) έτους σε όλα τα κτίρια στα οποία στεγάζονται οι υπηρεσίες και δομές της επιχείρησης, τόσο στην πόλη των Σερρών, όσο και στις Δ.Κ. Λευκώνα, Σκουτάρεως και Κ. Μητρούση ενδεικτικού προϋπολογισμού 1.500,00 € με ΦΠΑ.
Καλείται κάθε ενδιαφερόμενος να καταθέσει ενσφράγιστη προσφορά εντός πέντε ημερών, με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή έως την Παρασκευή 13 Μαΐου 2016 και ώρα 12.00 στο κτίριο της Επιχείρησης επί της οδού Εθνικής Αντίστασης 34-Σέρρες.
Για πληροφορίες θα δίνονται στους ενδιαφερόμενους από το Τμήμα Προμηθειών της επιχείρησης (Τηλ. 2321068914) 3ος όροφος καθημερινά, τις εργάσιμες μέρες και ώρες.

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top
error: Content is protected !!

Powered by themekiller.com