ΚΕΔΗ Σερρών : Σιωπή ..για την ¨¨ φιλανθρωπική ¨¨ εκδήλωση

21074393_10214110555667665_626823289_n.jpg

Τα όσα συνέβησαν ( αυτά τουλάχιστον που πληροφορηθήκαμε ) σχετικά με την φιλανθρωπική εκδήλωση το βράδυ της Τρίτης στο θεατράκι της ΚΕΔΗΣ δημιουργούν μια σειρά ερωτημάτων σε κάποια από τα οποία οφείλει να απαντήσει επίσημα η διοίκηση της ΚΕΔΗ Σερρών .

Κατά πρώτο να τονίσουμε οτι ο κ Ζαφείρης Μελάς προσφέρθηκε να συμμετέχει αφιλοκερδώς ( μάλιστα ο καλλιτέχνης στην μακρόχρονη καριέρα του πολλές φορές έχει προσφέρει σε πολλές παρόμοιες εκδηλώσεις ενώ ουκ ολίγες φορές έχει βοηθήσει οικονομικά αναξιοπαθούντες ) .Μάλιστα ο ίδιος μίλησε σε τηλεοπτικούς σταθμούς για την περιπέτεια που έζησε .

Όμως για το θέμα πρέπει να τοποθετηθεί και η διοίκηση της ΚΕΔΗ Σερρών η οποία επίσημα στήριξε την εκδήλωση .( είχε σταλεί δελτίο τύπου ) .

Ποιος ζήτησε από τον πολιτιστικό σύλλογο Χιονοχωρίου να μπει ο διοργανωτής της εκδήλωσης ???

Γιατί όταν ζητήθηκε η παραχώρηση του χώρου και υποβλήθηκε το αίτημα δεν απαίτησε να τηρηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες ???

Γιατί δεν γνωστοποιήθηκε ευθύς εξαρχής το όνομα του συμπολίτη μας για τον οποίο διοργανώθηκε η εκδήλωση ( κάτι που γίνεται σε παρόμοιες εκδηλώσεις ) .???

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top
error: Content is protected !!

Powered by themekiller.com