ΚΙΔΗΣΟ Σερρών .Oύτε στη Βόρεια Κορέα! Tοπική οργάνωση κόμματος αποφασίζει για δημόσιο έργο

-λήψης-10.jpg

Σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει για την σίτιση μεταναστών στο νέο κέντρο φιλοξενίας στο Νομό μας, θα θέλαμε να κάνουμε κάποιες παρατηρήσεις προς μερικούς που ανακάλυψαν ξαφνικά όχι μόνο το θέμα αλλά και την ευαισθησίας τους αλλά και τα καθήκοντά τους!!

 

Την απαράδεκτη αυτή κίνηση του τοπικού Σύριζα την σχολιάσαμε και την αναδείξαμε πρώτοι ως είχαμε υποχρέωση καθώς ήταν απλά απαράδεκτη και έπρεπε όχι μόνο να σχολιαστεί αρνητικά αλλά έπρεπε και με κάθε τρόπο να ακυρωθεί..

 

Ήμασταν έκπληκτοι που κανείς δεν την κατάλαβε (;) και δεν την σχολίασε!!!! Μήπως κάποιοι αιρετοί δεν ασχολούνται με τόσο «μικρής» αξίας θέματα; Σήμερα βλέπουμε ΟΛΟΙ έχουν πάλι ευαισθησίες !!

Μερικοί κάνουν και εσωκομματικά «παιχνίδια» με το θέμα .. μετά αναιρούν πάλι τις δηλώσεις τους για το καλό του κόμματος ! Άλλοι από διάφορους «δημοκρατικούς χώρους» έμαθαν ότι υπάρχει κέντρο φιλοξενίας στο Νομό μας.. έλεος κύριοι Εκπρόσωποι..

 

Καταλαβαίνουμε γιατί κάποιοι δεν θέλουν την ισχυροποίηση της Διαύγειας και της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης που εφάρμοσε η κυβέρνηση Παπανδρέου αλλά η πατρίδα δεν μπορεί να μείνει προσκολλημένη σε παλιές απαράδεκτες τακτικές.

Οι αναθέσεις με τη λογική της άμεσης ανάγκης είναι επίσης απαράδεκτες, καθώς προσπαθούν να ξεπεράσουν τα παραπάνω κανάλια διαφάνειας με σκοπό την νέα νίκη της πελατειακής λογικής! Έπρεπε ο σχεδιασμός σε τέτοια θέματα να είχε γίνει πριν την απόφαση να εγκατασταθεί κέντρο φιλοξενίας μεταναστών..

 

Ο αγώνας ενάντια στις λογικές αυτές δεν έχει χρώμα!

 

ΥΓ. τοπική οργάνωση κόμματος αποφασίζει για δημόσιο έργο .. ούτε στη Βόρεια Κορέα!

ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top
error: Content is protected !!

Powered by themekiller.com