ΚΚΕ Σερρών : Νέα κοινοβουλευτική παρέμβαση για το ειδικό σχολείο Σιδηροκάστρου

002c6bd3.jpg

Επανερχόμαστε στην ερώτηση μας υπ’ αριθμ. 5213/26.04.2017, σχετικά με το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Σιδηροκάστρου στην ΠΕ Σερρών που είναι χωρίς στέγη, η οποία παραμένει αναπάντητη από τα Υπουργεία, μολονότι έχει παρέλθει αρκετό διάστημα από την κατάθεση της. Η ερώτηση είναι η παρακάτω:

Το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Σιδηροκάστρου του Δήμου Σιντικής στην ΠΕ Σερρών, παρόλο που έχει ιδρυθεί από το 2006 με το ΦΕΚ1433/τευχοςΒ/02-10-2006 ως 2/θεσιο, στερείται στέγης και οι μαθητές εξυπηρετούνται από τις αντίστοιχες δομές Ειδικών Σχολείων της πόλης των Σερρών.

Η κατάσταση αυτή έχει σαν αποτέλεσμα μια ανείπωτη ταλαιπωρία για γονείς και περί των 17 μαθητών-παιδιών με νοητική, κυρίως, στέρηση, λόγω της μεγάλης απόστασης που πρέπει να διανύουν καθημερινά, για την εξυπηρέτηση των σχολικών αναγκών τους.

 

Με βάση τα παραπάνω ΕΡΩΤΩΝΤΑΙ οι κ. Υπουργοί, σε ποιες ενέργειες θα προβεί η κυβέρνηση, ώστε να δρομολογηθεί άμεσα λύση στο πρόβλημα στέγασης του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Σιδηροκάστρου και να παραδοθεί προς χρήση τον προσεχή Σεπτέμβριο με την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

 

Οι Βουλευτές

Γιάννης Δελής

Σάκης Βαρδαλής

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top
error: Content is protected !!

Powered by themekiller.com