Κόλλια σε Καράογλου: Θα περίμενα να είστε πιο υπεύθυνος Μακεδόνας

6722f0eb2f20196a75ee9f135a814a46_XL.jpg

Απάντηση στις δηλώσεις του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Θεόδωρου Καράογλου, ο οποίος είχε κατηγορήσει την υφυπουργό Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) ότι δεν υπερασπίστηκε και δεν διαφύλαξε την ελληνικότητα της Μακεδονίας έδωσε η Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά.

Συγκεκριμένα ο κ. Καράογλου είχε αναφέρει ότι η κα Κόλλια «δεν σεβάστηκε ούτε εκτίμησε τον εθνικό και αναπτυξιακό ρόλο που επιτελεί το Υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης».

Η υφυπουργός απάντησε σημειώνοντας πως «Θα περίμενα και εγώ από εσάς κ. Καράογλου να είστε πιο υπεύθυνος Μακεδόνας και να έχετε υποστηρίξει τη ξεκάθαρη θέση των Ανεξάρτητων Ελλήνων, και όχι τις πονηριές και τις ασάφειες του κ. Μητσοτάκη».

Η δήλωση την κα Μαρίας Κόλλια- Τσαρουχά έχει ως εξής:

«Και εγώ πραγματικά λυπάμαι που για μικροπολιτικούς σκοπούς, η παράταξη την οποία ίδρυσε ο αείμνηστος εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής, ζητάει σήμερα να θυσιάσουμε τη σταθερότητα της χώρας, ενώ την αφήνει έρμαιο στα χέρια ακραίων που μόνο τη Μακεδονία μας δεν σκέφτονται.

Θα περίμενα και εγώ από εσάς κ. Καράογλου να είστε πιο υπεύθυνος Μακεδόνας και να έχετε υποστηρίξει τη ξεκάθαρη θέση των Ανεξάρτητων Ελλήνων, και όχι τις πονηριές και τις ασάφειες του κ. Μητσοτάκη.

(Υπενθυμίζουμε ότι η πρόταση δυσπιστίας δεν ήταν ρητά κατά του προσύμφωνου Κοτζιά-Ντιμιτρόφ ως όφειλε, αλλά αόριστα κατά της Κυβέρνησης)».

 

www.thestival.gr/

 

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top