Λεφτά υπάρχουν .8,5 εκ ευρώ από το ελληνικό κράτος για τις ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται στην υποδοχή των προσφύγων

492-744x422.jpg

Τι και αν στο όνομα του μνημονίου κόβονται συντάξεις , ΕΚΑΣ ,μισθοί, επικουρικά και η υπερφορολόγηση του Έλληνα συνεχίζεται . Το ελληνικό κράτος έχει χρήματα για την χρηματοδότηση των ελληνικών ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται στην παροχή υπηρεσιών και φιλοξενίας αιτούντων ασύλου  και ασυνόδευτων ανηλίκων υπηκόων τρίτων χωρών .

Για το χρονικό διάστημα από 1 Μαρτίου 2015 εως τον Ιούνιο του 2016 από τον κρατικό προυπολογισμό δόθηκαν πάνω από 8.500.000 εκ ευρώ ( 8,5 εκατομμύρια ευρώ ) 

  • Η παραπάνω λίστα δεν περιλαμβάνει τα κονδύλια που δόθηκαν για την κατασκευή των Hot Spot, για την σίτιση των μεταναστών κ.ο.κ. Περιλαμβάνει αυστηρά και μόνο τα λεφτά που δόθηκαν στις ΜΚΟ για να διαχειρίζονται αυτές τις υποδομές.
  • Η παραπάνω λίστα δεν περιλαμβάνει τον πακτωλό των χρημάτων που δόθηκαν στις ΜΚΟ απευθείας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά ΜΟΝΟ αυτά που βγήκαν από τον κρατικό προϋπολογισμό. Θυμίζουμε ότι το κύριο μέρος της χρηματοδότησης των ΜΚΟ γίνεται απευθείας από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Μοιραστείτε το

One thought on “Λεφτά υπάρχουν .8,5 εκ ευρώ από το ελληνικό κράτος για τις ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται στην υποδοχή των προσφύγων”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top
error: Content is protected !!

Powered by themekiller.com