Με τους Βραζιλιάνους τι γίνεται κ Χατζηδημητρίου ???

xatzidimitriou4251.jpeg

Την πιθανή αγορά του εργοστασίου της ΕΒΖ των Σερρών επανέφερε με δελτίο τύπου και με δηλώσεις του στην Ελένη Μωραίτη στο ΤΗΛΕΕΠΙΛΟΓΕΣ ο Αλέξανδρος Χατζηδημητρίου . Εμείς απλώς θα ρωτήσουμε τον πρώην βουλευτή αν μπορεί να ενημερώσει τι γίνεται με τους Βραζιλιάνους που προ πολλών μηνών φερόταν να ενδιαφέρονται για την συνεργασία τους με την ΕΒΖ .Μάλιστα στις 2 Σεπτεβρίου ο κΧατζηδημητρίου με post στο F/B ανέφερε για την τότε συμφωνία <<<Παρακαλώ κάντε υπομονή λίγες μόνο ημέρες, διότι η διαπραγμάτευση βρίσκεται σε εξέλιξη. Μετά την υπογραφή της συμφωνίας δεσμεύομαι να σας ενημερώσω αναλυτικά για όλα τα ζητήματα, δηλαδή και για το ποιος στήριξε την συμφωνία, ποιος εμπόδισε την επίτευξη της αλλά και ποιοι θεωρούσαν την υπόθεση των Ελληνικών Εργοστασίων Ζάχαρης «τελειωμένη υπόθεση». Και θα προβώ στην γνωστοποίηση όλων των πραγματικών περιστατικών που αφορούν την ΕΒΖ, διότι οι Σερραϊκός λαός δικαιούνται να γνωρίζει όλη την αλήθεια.>> 

Μήπως λοιπόν πρέπει ο Σερραικός λαός να μάθει την αλήθεια ??? Γιατί έχουν περάσει και 6 μήνες .

Διαβάστε τι έγραφε τότε 

Απαντώντας σε άρθρο σχετικά με το μέλλον της ΕΒΖ που αναρτήθηκε χθες Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου, έχω τούτη τη στιγμή να δηλώσω τα παρακάτω:

Συμμερίζομαι απόλυτα την ανησυχία σας και τους προβληματισμούς του συντάκτη του άρθρου. Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι από την πρώτη στιγμή, τόσο το «ΠΟΤΑΜΙ» όσο και εγώ ο ίδιος προσωπικά, δώσαμε αγώνα με σκοπό τη δωδεκάμηνη λειτουργία των εργοστασίων της ΕΒΖ, τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη παραγωγή ζάχαρης από ελληνικά ζαχαρότευτλα.

Παρακαλώ κάντε υπομονή λίγες μόνο ημέρες, διότι η διαπραγμάτευση βρίσκεται σε εξέλιξη. Μετά την υπογραφή της συμφωνίας δεσμεύομαι να σας ενημερώσω αναλυτικά για όλα τα ζητήματα, δηλαδή και για το ποιος στήριξε την συμφωνία, ποιος εμπόδισε την επίτευξη της αλλά και ποιοι θεωρούσαν την υπόθεση των Ελληνικών Εργοστασίων Ζάχαρης «τελειωμένη υπόθεση». Και θα προβώ στην γνωστοποίηση όλων των πραγματικών περιστατικών που αφορούν την ΕΒΖ, διότι οι Σερραϊκός λαός δικαιούνται να γνωρίζει όλη την αλήθεια.

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top
error: Content is protected !!

Powered by themekiller.com