Μιχάλης Σωτηρίου : Θα βλέπουμε «τα τρένα,ευκαιρίες ανάπτυξης» να περνούν

2014-Σωτηρίου-Μιχαήλ-p.jpg

Για αμήχανη και φοβική στάση τόσο της δημοτικής αρχής όσο και της αντιπολίτευσης ( ακούς Στέφανε ??) κάνει λόγο  ο κ Μιχάλης Σωτηρίου με  αφορμή την επίσκεψη Φούχτελ στις Σέρρες 

Διαβάστε τι έγραψε ο κ Σωτηρίου 

Η επίσκεψη στις Σέρρες του κ.Φούχτελ και της ομάδας του έδειξε πόσο αμήχανη και φοβική ήταν η διαχείριση της τόσο από την συμπολίτευση όσο και της αντιπολίτευση του Δήμου Σερρών.

Ενώ ήταν μια ακόμη ευκαιρία να προετοιμαστούν ενωμένες οι δημοτικές παρατάξεις, καλώντας τους φορείς ανάπτυξης των Σερρών να παρευρίσκονται και αυτοί στη σύσκεψη.Και άν χρειαζόταν περισσότερος χρόνος, να παρέτειναν τη φιλοξενία της ομάδας.Για συγκεκριμένες ενημερώσεις και διαπραγματεύσεις. Αντί για το αυτονόητο, με τη στάση τους υποβάθμισαν τις ουσιαστικές προσδοκίες, κερδίζοντας ίσως ταξίδι εκπροσώπησης στο εξωτερικό. Και η αντιπολίτευση περιμένοντας, ίσως για να αφήσει τον «μουτζούρη», δηλαδή την μη παραγωγική εξέλιξη της σύσκεψης, στη συμπολίτευση.Να γιατί,η χρονίζουσα υστέρηση στην οικονομική ανάπτυξη και ευημερία των Σερρών, θα βλέπουν «τα τρένα,ευκαιρίες ανάπτυξης» να περνούν.Παρά τις μεγαλόσχημες κουβέντες, χρόνια τώρα.

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top
error: Content is protected !!

Powered by themekiller.com