Μιχάλης Τζελέπης . Όχι άλλο …..ψέκασμα !!!!!!

DSC_0113-870x480.jpg

Ιδιαίτερα σκληρη η απάντηση του Σερραίου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ Μιχάλη Τζελέπη στο twitter του προέδρου των ΑΝΕΛ κ Πάνου Καμμένου για την δήθεν αναπηρική σύνταξη της Φώφης Γεννηματά . Ο κ Τζελέπης κάνει λόγο  για χυδαιότητα,κακοήθεια, ανοησία. .Κοινοποιώντας και την απάντηση του Μιχάλη Όθωνα

Mixalis Tzelepis

Για να τελειώνουμε με την χυδαιότητα,την κακοήθεια,την ανοησία.
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΨΕΚΑΣΜΑ!!!!!!!

Manolis Othonas

Η ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΥΝΤΑΞΗ.

Στις 2 Σεπτεμβρίου 2015 η απάντηση της Φώφης Γεννηματά στην ΕΡΤ στην δημοσιογράφο Μαριλένα Κατσίμη:
«Κυρία Κατσίμη, έχω τρία ανήλικα παιδιά. Και όπως χιλιάδες μητέρες με ανήλικα παιδιά, συμπληρώνοντας τα χρόνια υπηρεσίας βγήκα σε σύνταξη. Η σύνταξη αυτή είναι σε αναστολή διότι έχω την ιδιότητα του Βουλευτή. Επομένως δεν υπάρχει τίποτα, ούτε το παράνομο, ούτε καμία ειδική μεταχείριση, ούτε το ανήθικο. Οι λόγοι που με οδήγησαν να κάνω χρήση αυτού του δικαιώματος είναι πολύ προσωπικοί, πολύ σοβαροί και δεν αφορούν κανέναν».
Λοιπόν για να τελειώνουμε με την χυδαιότητα, την κακοήθεια και την ανοησία.
Η Φώφη Γεννηματά δεν λαμβάνει καμία απολύτως σύνταξη.
Γιατί παρά την γνωστή περιπέτεια της υγείας της, επέλεξε να μην κάνει χρήση του σχετικού δικαιώματος και ΔΕΝ αιτήθηκε αναπηρικής σύνταξης.
Η Φ.Γ έχει κατοχυρώσει δικαίωμα πρόωρης συνταξιοδότησης ως μητέρα 3 ανηλίκων παιδιών όπως και εκατοντάδες χιλιάδες άλλες Ελληνίδες.
Η Φ.Γ όμως ΔΕΝ λαμβάνει ούτε ένα ευρώ σύνταξη για όσο διάστημα λαμβάνει βουλευτική αποζημίωση (όπως και τα προηγούμενα χρόνια που ήταν υπουργός).
Αυτό εξάλλου προβλέπεται ρητά από σχετική διάταξη νόμου που ψηφίστηκε επί υπουργίας Α. Λοβέρδου.
Πέραν λοιπόν της απανθρωπιάς και της προσβολής σε χιλιάδες ανθρώπους που δίνουν μια άνιση καθημερινή μάχη ζωής, κάποιος που είναι χρόνια βουλευτής και εν ενεργεία υπουργός σίγουρα γνωρίζει την ισχύουσα νομοθεσία.
Επομένως είναι εξοργιστική η κακοήθεια, προφανής ο δόλος και αυταπόδεικτη η συκοφαντία.
Η δε εύγλωττη σιωπή από πλευράς Πρωθυπουργού, απλά επιβεβαιώνει αυτό που ο Πλάτωνας είχε διαγνώσει χιλιάδες χρόνια πριν: «Όμοιος ομοίω αεί πελάζει».

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top