Νεολαία ΠΑΣΟΚ Σερρών : Δήλωση του Υπεύθυνου Τύπου , Δημήτρη Λαμπρινίδη για την εκλογή προέδρου

dimitrislamprinidis.jpg
Οι υποψηφιότητες, οι θεσμικές εναλλαγές προσώπων σε θέσεις ευθύνης, καθώς κι η στελέχωση του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς σε κεντρικό και τοπικό επίπεδο, πρέπει να γίνουν επιτέλους, ακούγοντας τον σφυγμό της κοινωνίας και όχι τις εκάστοτε υπέρμετρες φιλοδοξίες του καθενός για αυτοπροβολή και «σκαρφάλωμα» σε ανώτερη κομματικά, ιεραρχική βαθμίδα.
Αυτοσκοπός είναι η ίδρυση ενός πραγματικά φρέσκου και υγιή φορέα, που θα αγκαλιάζει τα προοδευτικά ιδεώδη από την Αριστερή Σοσιαλδημοκρατία, μέχρι και το μεταρρυθμιστικό Κέντρο, με κινηματικό χαρακτήρα και μακριά από τις ελίτ του παρελθόντος.
Στόχος, η δημιουργία ενός κινήματος που θα εκφράζει τις ανάγκες της κοινωνίας και των πολιτών που πιστεύουν στον εποικοδομητικό χαρακτήρα μίας Σοσιαλδημοκρατικής-Φιλελεύθερης διακυβέρνησης και όχι η εξυπηρέτηση των παλαιοκομματικών συμφερόντων και των «παλαιοπασόκων».
Ελπίζω σε μία δημοκρατική διαδικασία, όπου εκτός από την ηγετική εκλογή, θα αποφασιστεί και μία σοβαρή, λαϊκή και επιστημονικά τεκμηριωμένη πρόταση, από τα «κάτω», για την επόμενη μέρα του τόπου, ειδάλλως έχουμε ηττηθεί και είμαστε κατώτεροι των περιστάσεων πριν καν ξεκινήσουμε.
Είναι η τελευταία ευκαιρία της Κεντροαριστεράς, δώστε την σε αυτήν (ή αυτόν), που θεωρείτε πώς θα μοχθήσει να οδηγήσει τον τόπο σε ανάπτυξη και όχι αποκλειστικά τον κομματικό του φορέα.

 

Με την νίκη της Πατρίδας.

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top
error: Content is protected !!

Powered by themekiller.com