ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Σερρών ¨¨Προσβλητικό ¨¨ για το πρόσωπο του προέδρου της ΝΔ το Silver Alert( φώτο )

.jpg

Είπαμε οτι οι Σερραίοι σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ έχουν υιοθετήσει την γραμμή του σκληρού ροκ  αλλά η τελευταία ανακοίνωση τους για τον πρόεδρο της ΝΔ και ειδικά όσα γράφονται στο σχετικό δελτίο του Silver Alert νομίζουμε οτι ξεπερνούν τα όρια και αγγίζουν την προσβολή . Οι φράσεις γουρλομάτης και αλαφρύς δεν πιστεύουμε οτι είναι όροι πολιτικής κριτικής . Γιατι δεν γνωρίζουμε αν κάποιος εκ των εμπνεστων της λεζάντας δεχόταν αυτούς τους χαρακτηρισμούς από πολιτικό αντίπαλο πως θα αισθανόταν   Βέβαια περιμένουμε και την θέση που θα πάρουν τα γαλάζια στελέχη 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Εδώ και τρεις μέρες, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, αναζητείται για να δώσει εξηγήσεις αναφορικά με το δάνειο ύψους 300.000 ευρώ που πήρε η εταιρεία “Κήρυξ Α.Ε.”, στην οποία είναι μέτοχος, από την Τράπεζα Πειραιώς, το 2005, και για το οποίο η Τράπεζα δεν έχει εισπράξει ούτε ένα ευρώ εδώ και 11 χρόνια.
Ο επικεφαλής της ΝΔ, διαπρύσιος κατά τα άλλα κήρυκας της νομιμότητας και της διαφάνειας, εδώ και τρεις μέρες, κρύβεται και σιωπά. Επέλεξε να απαντήσει μέσω του πατέρα του και συνιδιοκτήτη της εταιρείας, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, ο οποίος δεν μας ενημέρωσε ούτε για τη μη αποπληρωμή ούτε για την καθυστερημένη αντίδραση της Τράπεζας, η οποία κατήγγειλε το δάνειο τον Δεκέμβριο του 2015.

 

Υ.Γ. Δεν τολμάμε καν να σκεφτούμε τι θα είχε συμβεί αν το οποιοδήποτε στέλεχος ή βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είχε εμπλοκή σε κάποια ανάλογη περίπτωση οποιουδήποτε χρηματικού ποσού, πόσο μάλλον για ανεξόφλητο δάνειο τοπικής εφημερίδας ύψους 300.000 ευρώ. Τώρα η πλειοψηφία των ΜΜΕ δεν αναφέρει καν την είδηση, ανταποδίδοντας τη στήριξη που τους παρέχει ο κ. Μητσοτάκης».

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top
error: Content is protected !!

Powered by themekiller.com