ΝΟΔΕ Σερρών : Γιατί έμεινε εντυπωσιασμένος από τον Βελόπουλο ο Καραμανλής…

-τίτλο2-1.png

Εντυπωσιασμένος από το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου φέρεται σύμφωνα με δημοσίευμα ο Σεραίος βουλευτής της ΝΔ κ Κώστας Καραμανλής . Ο οποίος όπως αναφέρει το δημοσίευμα ο κ Καραμανλής σχολιάζοντας την πρόσφατη  συγκέντρωση του Βελόπουλου στις Σέρρες είπε οτι ήταν εντυπωσιακή και μάλιστα  «είχε σοβαρό κόσμο!»

Στου Βελόπουλου αδέλφια στου Βελόπουλου θα αναφωνήσουμε 

Διαβάστε το δημοσιευμα

Σήμερα Σάββατο το πρωί συνταξίδευαν με το αεροπλάνο για τη Θεσσαλονίκη από την Αθήνα τρία πολιτικά πρόσωπα: Ο πρώην υφυπουργός της ΝΔ Νότης Μηταράκης, ο βουλευτής Σερρών της ΝΔ Κώστας Καραμανλής (ο νεότερος) και ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος. Κάποια στιγμή η συζήτηση μεταξύ των τριών ήρθε στις εξελίξεις στον ευρύτερο χώρο της κεντροδεξιάς, τα σχήματα που την απαρτίζουν και τις εκλογικές προοπτικές.
Και καθώς ο Ν. Μηταράκης έλεγε τη γνώμη του και ρώτησε τον Κ. Βελόπουλο πώς εξελίσσεται το πολιτικό εγχείρημα του, παρενέβη ο Κ. Καραμανλής ο οποίος δήλωσε εντυπωσιασμένος από την Ελληνική Λύση και τον πρόεδρό της και εμφανίστηκε απόλυτα σίγουρος για την επιτυχία που θα έχει στις κάλπες φέρνοντας ως παράδειγμα την πρόσφατη συγκέντρωση του Κ. Βελόπουλου στις Σέρρες που όπως είπε ήταν εντυπωσιακή και μάλιστα  «είχε σοβαρό κόσμο!»

http://www.press-gr.com

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top
error: Content is protected !!

Powered by themekiller.com