ΝΟΔΕ Σερρών .Επανεκλογή δια ..βοής του Θόδωρου Καμπούρη

XDFGRT6789.jpg

Έληξε το απόγευμα της Πέμπτης  14 Απριλίου 2016 η προθεσμία για την υποβολή υποψηφιοτήτων για το αξίωμα του προέδρου της ΝΟΔΕ Σερρών .Η μοναδική υποψηφιότητα που κατατέθηκε είναι αυτή του νυν προέδρου κ Θόδωρου Καμπούρη .Η Νομαρχιακή Επιτροπή των εσωκομματικών εκλογών των Σερρών σε εφαρμογή σχετικών διατάξεων της εγκυκλίου των εκλογών .Προχώρησε στην ματαίωση των εκλογών της Κυριακής 17 Απριλίου και με ομόφωνη απόφαση της ανακηρύσσει εκλεγέντα τον μοναδικό υποψήφιο για το αξίωμα του Προέδρου της Νομαρχιακής Οργάνωσης Σερρών τον κ. Καμπούρη Θεόδωρο.

Διαβάστε την ανακοίνωση 

Σύμφωνα με την παράγραφο 6 του άρθρου 6 της Βασικής Εγκυκλίου για τη διενέργεια των εσωκομματικών εκλογών 2016, σε περίπτωση μοναδικού υποψηφίου για το αξίωμα του Προέδρου της Νομαρχιακής Οργάνωσης, η αρμόδια Ν.ΕΦ.Ε μπορεί με απόφασή της να ανακηρύξει ως εκλεγέντα τον μοναδικό υποψήφιο.

Ως εκ τούτου η Ν.ΕΦ.Ε. Σερρών με ομόφωνη απόφαση της ανακηρύσσει εκλεγέντα τον μοναδικό υποψήφιο για το αξίωμα του Προέδρου της Νομαρχιακής Οργάνωσης Σερρών τον κ. Καμπούρη Θεόδωρο.

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top
error: Content is protected !!

Powered by themekiller.com