ΝΟΔΕ Σερρών . Με το νοσοκομείο και το ΕΚΑΒ Σερρών τι γίνεται κ Λώτη ???

-λήψης-1-4-640x360-1.jpg

Μακροσκελέστατη η ανακοίνωση του τομέα υγείας της ΝΟΔΕ Σερρών για την κατάσταση που επικρατεί στον χώρο της υγείας . Το σχολιάσαμε και σε προηγούμενη ανακοίνωση της ΝΟΔΕ και θα απευθυνθούμε και πάλι στον κ Λώτη ο οποίος υπογράφει την ανακοίνωση . Οι πολίτες των Σερρών αγαπητέ κ Λώτη θέλουν να ενημερωθούν για την κατάσταση που επικρατεί στα νοσηλευτικά ιδρύματα του Ν Σερρών .

1.Είναι πρόσφατες οι καταγγελίες για ρουσφετολογικές μετακινήσεις εργαζομένων στα κέντρα υγείας του Ν Σερρών.

2. Είναι πρόσφατες οι δηλώσεις του σωματείου εργαζομένων στο ΕΚΑΒ Σερρών για τον απαρχαιωμένο στόλο των αυτοκινήτων

3. Πρόσφατα ο πρόεδρος των εργαζομένων κ Αγοραστός έκανε λόγο για την υποχρηματοδότηση του νοσοκομείου Σερρών και τα πολλά προβλήματα που υπάρχουν ( για μηχανήματα που δεν λειτουργούν κ.λ.π ) 

4. Ο πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών έκανε λόγο για υποστελέχωση σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό ( το οποίο εν μέρει επιβεβαίωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του και ο νέος πρόεδρος του νοσοκομείου ) 

Για αυτά θέλει ενημέρωση ο Σερραίος πολίτης κ Λώτη , οι γενικόλογες ανακοινώσεις και διαπιστώσεις για το σύνολο της χώρας είναι λίγο πολύ γνωστά . Τι θέση σας θέλουμε για την Σερραική καθημερινότητα στον τομέα υγείας 

Υ.Γ Να σας θυμίσω οτι μέχρι και η κομματική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ στις Σέρρες πριν από λίγο καιρό είχε καταγγείλει την διοίκηση του νοσοκομείου 

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top
error: Content is protected !!

Powered by themekiller.com