ΝΟΔΕ Σερρών . Ο Θόδωρος ο Αλέκος και ο…

milidis_dimarxeio-2.jpg

Στις αρχές του 2017 αναμένεται να ανοίξουν τα χαρτιά τους οι προερχόμενοι από τον γαλάζιο χώρο επίδοξοι υποψήφιοι δήμαρχοι στον δήμο Σερρών . Ο Θόδωρος Μηλίδης που έχει τον πρώτο λόγο καλείται να αποφασίσει το τι θα πράξει . Πριν βιαστείτε να πείτε οτι θα αποσυρθεί θα σας πω οτι στο πίσω μέρος του μυαλού του <<παίζει >> να δοκιμάσει την τύχη του για τρίτη φορά . Σε μια τέτοια περίπτωση θα κληθούν όλοι οι πρώην υποψήφιοι του να απαντήσουν αν θα τον στηρίξουν και θα δοκιμαστεί στην πράξη αυτά που του λένε σε κατ ίδιαν συζητήσεις οτι τον στηρίζουν . Άσχετα αν μέσα τους εύχονται την ώρα της κρίσης να του πει οτι αποσύρεται αφού αρκετοί από αυτούς ήδη κινούνται προς άλλα ψηφοδέλτια ( και δεν θέλω αμφισβητήσεις γιατί μπορώ να γράψω ονόματα και διευθύνσεις ) . 

 Ο δευτερός επίδοξος υποψήφιος είναι ο πρώην υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ κ Αλέκος Χρυσάφης ο οποίος αν και μέχρι πριν ένα χρόνο δήλωνε οτι δεν τον ενδιαφέρει η ενασχόληση με τα κοινά αναθεώρησε και εδώ και 6 μήνες κινείται για την δημιουργία δημοτικής παράταξης . όμως και αυτός θα κληθεί σύντομα να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά αφού οι μεταγραφές πρώην και νυν δημοτικών συμβούλων που πραγματοποίησε  κολλάνε στην αντίδραση των στενών του συνεργατών . Επομένως πρέπει ή να ξεπεράσει τις αντιδράσεις ή να ακυρώσει τις μεταγραφές ανοίγοντας όμως τον κύκλο των αντιδράσεων . Γιατί  όσοι <<αδειαστούν >> είναι σίγουρο οτι δεν θα κάτσουν στον καναπε του σπιτιού τους .Συν του ότι θα δημιουργήσει με το καλημέρα και πολιτικούς εχθρούς και πιστεψτε με οτι μιλάμε για ονόματα με ισχυρά ερείσματα στην Σερραική κοινωνία . Επιπλέον πρέπει να κλείσει και το μέτωπο με πρώην ισχυρό αυτοδιοικητικο που η κόντρα τους κρατάει από την εποχή που ο κ Χρυσάφης  δοκίμασε την τύχη ως υποψήφιος βουλευτής . Και κλείνοντας για να μην κουράσω να σας πω οτι γύρω στον Δεκέμβριο αναμένεται να επισημοποιηθεί και τρίτη υποψηφιότητα από τον κεντροδεξιο χώρο που αυτή την στιγμή βρίσκεται στη φάση των διεργασιών .

Βέβαια να μην ξεχνάμε οτι προ των δημοτικών εκλογών του 2019 θα έχουμε βουλευτικές εκλογές . όποτε μην αποκλείεται να προκύψουν  και από εκει μια ή δύο υποψηφιότητες 

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top
error: Content is protected !!

Powered by themekiller.com