ΝΟΔΕ Σερρών : Πανηγυρίζουν αντι να …..κλαίνε

-Σερρες5.jpg

Ο θυμόσοφος λαός λέει οτι το ποτήρι άλλος το βλέπω μισογεμάτο και άλλος μισοάδειο .Κάτι τέτοιο συμβαίνει και στην γαλάζια πολυκατοικία .Με δελτίο τύπου πανηγυρίζουν γιατί λέει οι εγγραφές μελών έφτασαν στις 140.000 ξεπερνώντας κάθε προσδοκία .(αυτό που λέμε το ποτήρι μισογεμάτο ) .Εμείς που το βλέπουμε μισοάδειο θα θυμίσουμε οτι το 2016 στις εσωκομματικές εκλογές την ανάδειξη προέδρου ψηφίσαν 405.000 άτομα . Πραγμα που σημαίνει οτι περίπου τρεις στους τέσσερις δεν ανανέωσαν την εγγραφή τους .Δηλαδή μέσα σε δύο χρόνια από την εκλογή Μητσοτάκη το 75% αυτών που συμμετείχαν στην εκλογή του γύρισαν την πλάτη και σκεφτείτε οτι είναι και μια ανάσα από την εξουσία ( το μισογεμάτο που λέμε ) 

 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
 

Οι εγγραφές για τις εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ. για εκλογή προέδρων ΝΟΔΕ, ΔΗΜΤΟ καθώς και την ανάδειξη συνέδρων για το εκλογικό συνέδριο της Ν.Δ. έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία.

Περισσότεροι από 140.000 πολίτες έχουν ήδη εγγραφεί μέσω της κάρτας μέλους ενώ 15.000 εξ αυτών είναι νέα μέλη του κόμματος. Πολίτες δηλαδή που δεν είχαν συμμετάσχει στις εσωκομματικές εκλογές του Δεκεμβρίου 2015 και εγγράφονται σήμερα για πρώτη φορά στη Ν.Δ.

Δεδομένης της μεγάλης συμμετοχής, η Κεντρική Εφορευτική επιτροπή αποφάσισε την παράταση της προθεσμίας ηλεκτρονικής εγγραφής μέχρι και αύριο 5 Μαΐου 2018

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top