ΝΟΔΕ Σερρών : Στου ..Απόστολου την ποδιά ¨¨σφάζονται ¨¨παλικάρια

-1-900x540-960x540-1-640x360-640x360-640x360-2.jpg

Μάχη μαθαίνω οτι δίνουν πολλά  στελέχη της γαλάζιας πολυκατοικίας στις Σέρρες προκειμένου να εξασφαλίσουν μια θέση στο ψηφοδέλτιο του Απόστολου Τζιτζικώστα για τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές . Αυτή τη φορά οι συνθήκες που επικρατούν για την τελική επιλογή δεν έχουν καμία σχέση με ότι συνέβαινε παλιότερα αφού τον πρώτο και τελευταίο λόγο στην επιλογή των προσώπων έχει αποκλειστικά και μόνο ο Απόστολος Τζιτζικώστας . Με δεδομένο οτι μέχρι στιγμής θα υπάρξει ένα ψηφοδέλτιο από τον κεντροδεξιό χώρο και οι υποψήφιοι είναι πολλαπλώς περισσότεροι από τις θέσεις γίνεται σκληρή μάχη . 

Προσθέστε επίσης οτι :
Από το ψηφοδέλτιο θα εκλεγούν δύο και στην καλύτερη τρεις .
Από τους τρεις εκλεγμένους σήμερα

Κατά πάσα πιθανότητα ο αντιπεριφερειάρχης κ Γιάννης Μωυσιάδης δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος ( μετά από δύο θητείες και με την ηλικία του να προσμετράται στα μείον ) σημειώστε οτι αν εφαρμοστούν τα όσα διαρρέονται και οι αντιπεριφερειάρχες θα εκλέγονται με σταυρό .
Ο Αθανάσιος Μασλαρινός πιθανόν να αλλάξει επίπεδο να να ασχοληθεί με τον α βαθμό της τοπικής αυτοδιοίκησης .
Μένει λοιπόν μόνο ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου κ Παναγιώτης Σπυρόπουλος .
Από τους υπόλοιπους 9 υποψηφίους του ψηφοδελτίου  Πιθανόν και κανείς να μην είναι εκ νέου υποψήφιος στις επόμενες εκλογές .
Από το ψηφοδέλτιο του κ Ιωαννίδη υπάρχει ενδιαφέρον για την κ Σαμαρά Μαρία ( υπάρχει και η ποσόστωση των γυναικών μην το ξεχνάτε  ) και για τον κ Μπαλαξή .
Πολλοί όμως έχουν ήδη αυτοπροταθει .
Η θέση που αποτελεί μήλο της <<έριδος >> είναι η θέση του αντιπεριφερειάρχη για την οποία  πολλοί είναι αυτοί που ερίζουν .
 Αν μάλιστα περάσει η εκλογή με την διαδικασία του σταυρού τότε πολλοί είναι αυτοί που θα δοκιμάσουν την τύχη τους και ίσως ανάμεσα τους και σημερινοί δήμαρχοι ( όχι απαραίτητα μόνο δεξιοί που θεωρούν οτι ο κύκλος τους στα των δήμων έκλεισε .
 
Συνεχίζεται 

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top