ΝΟΔΕ Σερρών : Το ¨¨παράπονο ¨¨του Γιάννη Τζεβελέκου

-λήψης-3-2.jpg

Παρά τη στήριξή μου τη δεύτερη Κυριακή στον Κυριάκου Μητσοτάκη στις εσωκομματικές Προεδρικές εκλογές της ΝΔ, οφείλω να επισημάνω κάποια κακώς κείμενα και να αναλάβω τις ευθύνες που μου αναλογούν, εφόσον τον στήριξα.

Οι Ευαγγελισμοί για άνοιγμα στην κοινωνία… για νέα πρόσωπα… για ανοιχτές διαδικασίες και άλλα πολλά, τα οποία εκ του αποτελέσματος μεταφράζονται σε «καμαρίλα», σκληρό Μητσοτακικό μπλοκ, αποκλεισμός μη αρεστών ακόμα και εάν αυτοί είναι αιρετοί στις κομματικές οργανώσεις και άλλα πολλά, διαφαίνονται ως κανόνας.

Το δυστύχημα όλων των παραπάνω, είναι ότι ο Κυριακός Μητσοτάκης παρά του ότι είναι πράγματι ο καταλληλότερος για Πρωθυπουργός και ο μόνος επικεφαλής κόμματος στην Ελλάδα που μπορεί να φέρει καλύτερες μέρες, σε εσωκομματικό επίπεδο αδιαφορεί για οτιδήποτε βρίσκεται εκτός της σφαίρας επιρροής του, δημιουργώντας δυσαρέσκεια σε απλά στελέχη, τα οποία όπως και ο γράφων ζούμε και λογοδοτούμε καθημερινά ανάμεσα σε απλούς ψηφοφόρους και πολίτες χάνοντας χρόνο και χρήματα, αλλά χωρίς να είμαστε διατεθειμένοι να χάνουμε και αξιοπρέπεια.

Σε ότι με αφορά προσωπικά δε έχω γίνει δέκτης τέτοιων συμπεριφορών, αλλά κουτός όποιος βλέπει το σπίτι του γείτονα να καίγεται και δεν βοηθά στην κατάσβεση!

Ο Μητσοτάκης είναι ο μόνος που μπορεί να σταματήσει τη λαϊκίστικη Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Ας αποφασίσει λοιπόν να το πράξει ισχυρός και συσπειρωμένος. Με αυλοκόλακες και αρεστούς το μόνο που θα καταφέρει θα είναι να αποξενωθεί από την κοινωνία, της οποίας είμαστε μέλη και τα ίδια τα Μέλη της ΝΔ και ζούμε σε αυτήν.

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top