Ν.Τ .Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Σερρών.Παράσταση διαμαρτυρίας στους Σερραίους βουλευτές

-λήψης-10.jpg

Σειρά δράσεων προγραμματίζει το Ν.Τ .Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Σερρών .Το Σάββατο  23 Ιανουαρίου 2016, στις 11:00 μπροστά στο Δημαρχείο Σερρών θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας και κατόπιν θα δοθεί ψήφισμα στους Βουλευτές του Νομού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Ν.Τ .Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Σερρών , αποφάσισε πρόγραμμα πολύμορφων κινητοποιήσεων για την υπεράσπιση του Δημόσιου και Κοινωνικού χαρακτήρα της Ασφάλισης, ενάντια στην ολοκληρωτική κατεδάφιση του ασφαλιστικού συστήματος που προωθείται από τη συγκυβέρνηση ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. – ΑΝ.ΕΛ. και τους δανειστές.
Πρώτο βήμα στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων είναι η παράσταση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016, στις 11:00 μπροστά στο Δημαρχείο Σερρών και κατόπιν θα δοθεί ψήφισμα στους Βουλευτές του Νομού να μην συναινέσουν με την ψήφο τους στην ολοκληρωτική κατεδάφιση του ασφαλιστικού συστήματος.
Το Ν.Τ της Α.Δ.ΕΔ.Υ Σερρών καλεί τα μέλη των Δ.Σ. των Πρωτοβάθμιων Σωματείων και ευρύτερα τους εργαζόμενους του Δημοσίου, Ιδιωτικού τομέα, αυτοαπασχολούμενους, ελεύθερους επαγγελματίες, αγρότες, συνταξιούχους να δώσουν το «παρών» στη παράσταση διαμαρτυρίας ενάντια στη σχεδιαζόμενη διάλυση του ασφαλιστικού.

Η διάλυση της Κοινωνικής Ασφάλισης δεν θα περάσει!
Από την Ε.Γ.Ν.Τ Α.Δ.Ε.Δ.Υ ΣΕΡΡΩΝ

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top