Ξεκίνησε η παραχώρηση στρατοπέδων σε δήμους κ Αγγελίδη . Εκτός ο δήμος Σερρών , μέσα ο Δήμος Σιντικής και το Επιμελητήριο

-Παπαλουκα-κτίρια_0055-Αγγελίδης-Μυστακίδης-www.jpg

Μεταφέρω την είδηση που υπάρχει  παντού σήμερα και αφορά την διαδικασία παραχώρησης στρατοπέδων σε δήμους . Ο δήμος Σερρών είναι εκτός .Ενω περιλαμβάνονται ο Δήμος Σιντικής και το Επιμελητήριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ 

 Σε συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, προχωρούν οι διαδικασίες παραχώρησης εκτάσεων στρατοπέδων και ακινήτων των Ενόπλων Δυνάμεων. Συγκεκριμένα επίκειται η υπογραφή συμφωνιών με τους δήμους Σύρου, Σιντικής Σερρών, Πρέβεζας, Μεσολογγίου, Λάρισας, Καβάλας, Φαιστού, Λέσβου, Άρτας, Ιωαννιτών, Λαμιέων, Καρδίτσας, Χανίων, Ηρακλείου, αλλά και με το υπουργείο Εξωτερικών, Διεύθυνση Μεταφραστικού, το υπουργείο Μεταφορών, το υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης, την περιφέρεια  Ηρακλείου και το Επιμελητήριο Σερρών, προκειμένου να δοθούν ακίνητα με απόδοση 5%, προς όφελος των Ενόπλων Δυνάμεων.

Εκτιμάται ότι, η ακίνητη περιουσία των Ενόπλων Δυνάμεων που σχεδιάζεται η αξιοποίηση της από την ΥΠΑΑΠΕΔ, ανέρχεται  στα 34,4 δισεκατομμύρια ευρώ.

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top
error: Content is protected !!

Powered by themekiller.com