ΟΕΒΕΣ Σερρών .Διαμαρτυρία για το κλείσιμο του υποκαταστήματος της Πειραιώς στην Αλιστράτη

678.jpg

Το διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Επαγγελματο Βιοτεχνών Ενώσεων Σερρών με ανακοίνωσή του διαμαρτύρεται για το κλείσιμο του Καταστήματος της Τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ (πρώην Αγροτικής) στην Αλιστράτη.  

 Η ανακοίνωση της ΟΕΒΕΣ Σερρών 

Με λύπη μας πληροφορούμαστε σήμερα από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Αλιστράτης ότι το ένα και μοναδικό Τραπεζικό κατάστημα που βρίσκεται στην Ακριτική και Ιστορική Αλιστράτη του Νομού μας και που εξυπηρετεί όλη την Ανατολική περιοχή της πρώην επαρχίας Φυλλίδος, ετοιμάζεται να κλείσει.

Αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη η συγκέντρωση – διαμαρτυρία που διοργανώθηκε από όλους τους τοπικούς φορείς και κατοίκους της περιοχής.

Ως Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΕΒΕΣΣ στέλνουμε ηχηρό μήνυμα προς την Διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς αλλά και τους άρχοντες της περιοχής μας να στηρίξουν την προσπάθεια των κατοίκων της Αλιστράτης ώστε να μην μπει το « ΛΟΥΚΕΤΟ» στο υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς γιατί αυτό θα σηματοδοτεί την ΟΛΟΣΧΕΡΗ ΜΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ και επομένως την ΟΛΟΣΧΕΡΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ, ακόμη και τουριστικά( Σπήλαιο Αλιστράτης) , ολόκληρης της περιοχής.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                     Ο Γ. Γραμματέας

Σωτήρης Κοτσαμπάς                 Χρήστος Μαυρομιχάλης        

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top
error: Content is protected !!

Powered by themekiller.com