ΟΕΒΕΣ Σερρών . Να διατηρηθεί το επίδομα παραμεθορίου

-λήψης-12.jpg

Η Ομοσπονδία Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Σερρών στηρίζει την άποψη του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ Σερρών για τον μη αποχαρακτηρισμό της ΠΕ Σερρών ως παραμεθορίου και συμφωνεί απόλυτα με την θέση ό,τι θα είναι καταστροφικές οι συνέπειες στην τοπική κοινωνία.

Μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους η άποψη ότι με την κατάργηση του παραμεθορίου επιδόματος οι τοπικές κοινωνίες φτωχοποιούνται και σε πολλές υπηρεσίες επέρχεται υποστελέχωση καθότι η πρόσβαση, σε περισσότερες από αυτές, είναι ιδιαίτερα δύσκολη.

Επίσης ζητούμε από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς ( Υπ. Οικονομικών, Υπ. Εσωτερικών και Διοικητικής Μεταρρύθμισης) καθώς και από τους Βουλευτές της ΠΕ Σερρών να προχωρήσουν σε κοινή συνάντηση που θα έχει ως αποτέλεσμα την Δημόσια δέσμευση ώστε η ΠΕ Σερρών να εντάσσεται στο καθεστώς των παραμεθορίων περιοχών και μετά την 31η Οκτωβρίου 2016 με πάγια νομοθετική ρύθμιση.

Μέλη της Διοίκησης της ΟΕΒΕΣΣ καθώς και μέλη των Διοικήσεων πολλών Σωματείων που ανήκουν στην δύναμη της θα συμπαρασταθούν στην προγραμματισμένη διαμαρτυρία των εργαζομένων το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 11:00 μπροστά στο Δημαρχείο Σερρών.

 

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

Ο Πρόεδρος                     Ο Γ. Γραμματέας

 

Σωτήρης Κοτσαμπάς                 Χρήστος Μαυρομιχάλης

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top
error: Content is protected !!

Powered by themekiller.com