ΟΕΒΕ Σερρών .Αδελφοποίηση με ΟΕΒΕ Θεσσαλονίκης

-6.jpg

Με την παρουσία του πρώην υπουργού Μακεδονίας Θράκης κ Θόδωρου Καράογλου .Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 16 Μαΐου εκδήλωση της ΟΕΒΕ Σερρών κατά την διάρκεια της οποίας έγινε και η τελετή αδελφοποίησης με την ΟΕΒΕ Θεσσαλονίκης 

ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Τη Δευτέρα 16 Μαΐου 2016 πραγματοποιήθηκε η τελετή Αδελφοποίησης των δύο Ομοσπονδιών.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα με μεγάλη επιτυχία στην αίθουσα της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Εμπόρων Ν. Θεσσαλονίκης και παρευρέθηκαν τα Διοικητικά Συμβούλια των Ομοσπονδιών καθώς και πολλά μέλη τους όπως και εκπρόσωποι πολλών φορέων.

Στην τελετή παρέστη και ο πρώην Υπουργός Μακεδονίας Θράκης κ. Καράογλου Θεόδωρος.

Αναγνωρίζοντας οι δύο Ομοσπονδίες τους μακρούς συνδικαλιστικούς μας δεσμούς, εμφορούμενες δε από πίστη σε κοινούς συνδικαλιστικούς αγώνες και υιοθετώντας από κοινού την επιδίωξη για προαγωγή και διεκδίκηση των αιτημάτων των συναδέλφων μας

συμφωνούμε

σε πνεύμα αδελφοσύνης αλληλεγγύης αλληλοϋποστήριξης και συναδελφικότητας

  • Την ανάπτυξη επαφών και σχέσεων μεταξύ των δύο Διοικητικών Συμβουλίων των Ομοσπονδιών , αλλά και των μελών αυτών που δραστηριοποιούνται στους τομείς του εμπορίου ν, της βιοτεχνίας και των υπηρεσιών.
  • Την πραγματοποίηση εκδηλώσεων στις έδρες των δύο Ομοσπονδιών με στόχο την ανάδειξη και επίλυση των προβλημάτων των κλάδων, την υπόδειξη επιχειρηματικών ευκαιριών , την ανάληψη δράσεων και πρωτοβουλιών με σκοπό την προβολή των περιοχών , των επαγγελμάτων των κλάδων και των τοπικών προϊόντων και υπηρεσιών.

ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΗ 6

ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΗ 5

ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΗ 2

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top
error: Content is protected !!

Powered by themekiller.com