ΟΕΒΕ Σερρών : Συνάντηση με Ντόρα Μπακογιάννη υπόμνημα με τα αιτήματα

21731355_680257905499683_2063121966624722913_n.jpg

Είναι γνωστό σε εσάς αλλά και σ΄ όλη την επιχειρηματική κοινότητα ότι εδώ και μια δεκαετία το επιχειρείν δέχεται μια ανελέητη επίθεση.

Δεν μπορούμε να χαρακτηρίσουμε διαφορετικά την κατάσταση που επικρατεί στην ατμομηχανή της χώρας μας, από μια πολεμική επιχείρηση αντίστοιχη των γεγονότων που βλέπουμε στην Συρία!

Εδώ στην Ομοσπονδία των 30 Σωματείων που βρίσκεστε, όπου εκπροσωπούνται κλάδοι της παροχής υπηρεσιών του εμπορίου και της βιοτεχνίας, γινόμαστε καθημερινά δέκτες  παραπόνων και έντονων   προβληματισμών από τους συναδέλφους, των τόσο ασφυκτικών πολιτικών που εφαρμόστηκαν όλη αυτή την περίοδο της κρίσης. Στην κυριολεξία πλέον συνθλίβεται πάσης φύσεως, και σκέψη ακόμη, επιχειρηματική δράση.

ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ;;;

Το ασταθές φορολογικό σύστημα τόσων ετών που το συνοδεύουν κάθε φαντασίας και επινοήσεως φόροι με τα γνωστά αποτελέσματα;;;

Την στεγνή έως ανύπαρκτη χρηματοδότηση, και τα Capital Controls;;;

Την ραγδαία πτώση του κύκλου εργασιών;;;

Το παραεμπόριο;  Που ειδικά στην περιοχή μας, παρά τις πολλές φιλότιμες προσπάθειες που έγιναν, ακόμη καλά κρατεί.

Την ανεργία ;;;

Την δραπέτευση των νέων μας και όχι μόνο στο εξωτερικό ;;;

ΚΑΙ ΣΕ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ !!!

Ο επιχειρηματικός κόσμος των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στην χώρα μας αισθάνεται, και όχι άδικα, ότι είναι υπό διωγμών!!!

Αισθανόμαστε πραγματικά, και το λέμε μετά λόγου γνώσεως ότι βρισκόμαστε σε καθεστώς ασύμμετρης τρομοκρατίας!!!

Το βιώσαμε έντονα, και δύσκολα βγαίνει από την ψυχή μας, ότι το μόνο μέλημα των κυβερνήσεων εδώ και πολλά χρόνια είναι η διασφάλιση των πολυεθνικών, χρησιμοποιώντας τα γνωστά εφευρήματα όπως ανταγωνιστικότητα κ.α.

Ο Έλληνας όμως ελεύθερος επαγγελματίας Κα. Υπουργέ είναι αυτός που ανέστησε πολλές φορές την οικονομία της χώρας, είναι αυτός που στηριζόμενος στα οράματα του και στις δυνάμεις του, ηθικές και υλικές, δημιούργησε πλούτο στην χώρα και κράτησε την απασχόληση σε ψηλά επίπεδα και πιστεύουμε ότι μπορεί να συνεχίζει να στηρίζει, και με την βοήθεια των δικών σας παρεμβάσεων και του κόμματος που εκπροσωπείται, την πραγματική οικονομική ανάπτυξη της χώρας μας.

ΜΕ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΌ ΣΥΜΒΟΎΛΙΟ

Ο Πρόεδρος                                Ο Γ. Γραμματέας

Κοτσαμπάς Σωτήριος                      Μαυρομιχάλης Χρήστος

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top