Οικουμενική πριν τα Ελικόπτερα; Οι ολιγάρχες έχουν αρχίσει να αλληλοεξοντώνονται σε έναν απροκάληπτο και αδυσώπητο πόλεμο ζωής και θανάτου

delarua7helicopter-ap-photo-walter-astrada.jpg

Δεν θα μπορούσε παρά να συμβαίνουν ακριβώς αυτά στη Κολομβία των Βαλκανίων. Στη χώρα των κατσιαπλιάδων και των ολιγαρχών. Στη χώρα του Γιώργου Τράγκα- άρτι αφιχθείς από τη Νότια Γαλλία. Εκείνος θα διασωθεί διά της αποδράσεως. Πιθανόν και οι Ντε λα Ρούα του Μαξίμου. Με τους υπόλοιπους τι θα γίνει; 8 χρόνια χυδαίας λεηλασίας. Ουδεμία μεταρρύθμιση. Το διεφθαρμένο κράτος, πιο διεφθαρμένο από , τους ολιγάρχες να έχουν αρχίσει να αλληλοεξοντώνονται σε έναν απροκάληπτο και αδυσώπητο πόλεμο ζωής και θανάτου.

Από την Ιόλη Πιερίδη

Ποιες τράπεζες; Των 200 δις κόκκινων δανείων με κεφαλαιοποίηση μόλις 6 δις ευρώ; Κι όμως οι ελληνικές τράπεζες είναι ο φερετζές που καλύπτει την σχεδόν χρεοκοπημένη Deutsche Bank. Oι άνθρωποι του ΔΝΤ γνωρίζουν πολύ καλά ότι η ελληνική οικονομία είναι κεφαλογραβιέρα. Τρύπια. Παραμένει η Αχίλλειος Πτέρνα της Ευρώπης. Δεν ξέρεις τι θα σου φέρει η επόμενη ανατολή του ήλιου. Μέσα σ΄αυτό το κλίμα τρόμου ακούγεται έντονα το σενάριο συγκυβέρνησης ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ. Για την ώρα αντιστέκονται. Ως την επόμενη καταστροφή. Που μπορεί να συμβεί σε λίγες ώρες.

Σ΄αυτό το σημείο επιτρέψτε μας να συγχαρούμε τον ένοπλο σύντροφο Γρηγόρη Ψαριανό ο οποίος χαρακτήρισε «παραμύθι» την επανάσταση του 1821, βάλλοντας κατά όσων υποστηρίζουν πως για τα δεινά αντιμετώπισε ή αντιμετωπίζει η χώρα φταίει ο ξένος παράγοντας.

«Οι επαναστάσεις ξεκίνησαν τον προηγούμενο αιώνα από τους Φιλικούς και απέτυχαν. Η επανάσταση του ’21 που λένε για την εθνική ανεξαρτησία και ταράζομαι, είναι ένα παραμύθι που λέμε στον κόσμο. Μια άλλη τρόικα έφτιαξε στο παρελθόν αυτό το κράτος.Η επανάσταση του 1821 συνετρίβη. Ως το 1827 η χώρα ήταν κολυμπηθρόξυλα. Κρανίου τόπος. Στην Πελοπόννησο δεν υπήρχε κάτοικος.

Και ήρθε η τρόικα του Ναυαρίνου για δικά της συμφέροντα και έφτιαξε αυτό το κρατίδιο. Βρήκε τον καλύτερο κυβερνήτη Έλληνα και τον έφερε να κυβερνήσει, τον Καποδίστρια. Κι εμείς τον καθαρίσαμε σε ενάμιση χρόνο. Κι από τότε αλωνίζουμε. Παίρνουμε δάνεια και τα τρώμε. Και μας φταίνε για όλα οι κερατάδες οι ξένοι» ανέφερε ο κ. Ψαριανός.

Σε αυτό το πλαίσιο, πρόσθεσε πως για τον εμφύλιο, για το κυπριακό, για τη Χούντα, για τη μικρασιατική καταστροφή είναι βολικό το αφήγημα για κάποιους να αποδίδουν τις ευθύνες σε έξωθεν παρεμβάσεις και συμφέροντα. «Για όλα τα δεινά ΄φταίγαν οι ξένοι. Και αυτά τα έλεγαν αριστεροί, δεξιοί, κεντρώοι και πουλάνε ακόμα το παραμύθι. Κι όσο αυτό τρώγεται από σανοφάγους θα έχουμε τέτοια κυβέρνηση που έδιωξε τους κερατάδες τους ξένους» συμπλήρωσε.

(Διαβάστε ΕΔΩ)

Και τώρα Γιώργος Τράγκας>Στη μαύρη Τετάρτη για το Χρηματιστήριο που σημαδεύτηκε από την κατρακύλα των τραπεζικών μετοχών, αφιέρωσε ο Γιώργος Τράγκας μεγάλο μέρος της ραδιοφωνικής του εκπομπής.

«Η κυβέρνηση Τσίπρα ισοπεδώνει την οικονομία είτε από άγνοια, είτε από κακούς πολιτικούς χειρισμούς, είτε εξ επίτηδες καθοδηγούμενη από ξένα κέντρα», εκτίμησε ο γνωστός δημοσιογράφος.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Τράγκας:

Περνάμε πλέον σε ατμόσφαιρα Αργεντινής! Ο Μένεμ σε λίγο θα φύγει και θα τον διαδεχθεί ο Λα Ρούα.

Επί Τσίπρα χάθηκαν δεκάδες δισεκατομμύρια. Όλες οι θυσίες των Ελλήνων φορολογουμένων!

Η Ελλάδα πληρώνει με την ίδια ύπαρξή της την βουλιμία και τη φιλαυτία Τσίπρα – Καμμένου να παραμένουν στην εξουσία.

Το χειρότερο είναι ότι ο ένοικος του Μαξίμου είναι ή μεγάλος ηλίθιος ή το πλέον χειραγωγούμενο πιόνι που υπήρξε ποτέ στην Ελλάδα.

Και στις δύο περιπτώσεις εντελώς καταστροφικός.

Η Τράπεζα Πειραιώς διαλύθηκε χθες, έχασε 21% της αξίας, της μετοχής της.

Η Eurobank 14,7%.

Η Εθνική 5,49% και η Alpha Bank 3,28.

Η Παγκόσμια οικονομική κοινότητα μιλάει για ΜΑΥΡΗ ΤΕΤΑΡΤΗ.

Είτε αυτό το προκάλεσαν κερδοσκόποι είτε η δυσπιστία απέναντι στην κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου και την ελληνική οικονομία, το αποτέλεσμα παραμένει το ίδιο: Οι αγορές πιστεύουν ότι η Τράπεζα Πειραιώς αλλά και οι υπόλοιπες συστημικές δεν πρόκειται να αντέξουν!!! Ούτε τα κόκκινα δάνεια ούτε τις παρενέργειες που φέρνει σε όλη την Ευρώπη η ιταλική οικονομία.

Χθες δόθηκε γενική οδηγία από τα fund «Πουλήστε όλες τις μετοχές των ελληνικών τραπεζών».

Η Morgan Stanley προβλέπει ότι θα συνεχιστούν οι πιέσεις στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

ΟΙ ξένες επενδυτικές εταιρείες θέλουν να φύγουν ή δεν θέλουν να έρθουν. Η αναστέλλουν κάθε επένδυσή τους στην Ελλάδα!

Οι σορτάκηδες κάνουν παιχνίδι και τελειώνουν την κυβέρνηση Τσίπρα και την περίφημη καθαρή έξοδο και απόδραση από το μνημόνιο.

Το Μαξίμου συνεδριάζει με τον Φλαμπουράρη επόπτη των τραπεζών!!! ΑΚΟΥΣΟΝ – ΑΚΟΥΣΟΝ! Και τονίζει ότι φταίει το δημοσίευμα τουBloomberg για την όλη κατάσταση.

Το έγκυρο αμερικάνικο Bloomberg ανέφερε πολύ σωστά ότι από τις αρχές του 2015 όταν ανέλαβε ο Τσίπρας, οι μετοχές των ελληνικών τραπεζών έχουν υποχωρήσει περίπου 97%!!!

Οι Αμερικανοί έδωσαν στην διεθνή αγορά πληροφορίες ότι η ΕΚΤ έχει ζητήσει από την Πειραιώς να ενισχύσει φέτος την κεφαλαιακή της βάση κατά 500 εκ.

Ο διευθύνων σύμβουλος κ. Μεγάλου, δήλωσε στο Ρόιτερ ότι η Τράπεζα περιμένει την κατάλληλη ευκαιρία ώστε να εκδώσει ομόλογα και να αντλήσει κεφάλαια από τις αγορές.

Ο μεγάλος πόλεμος της Μέρκελ με την Ιταλία του Σαλβίνι και τα εθνικής κατεύθυνσης δημοσιονομικά σχέδια της Ρώμης, μακριά από αυτά που θέλουν οι Γερμανοί, έχουν προκαλέσει επιφυλάξεις στην ευρωπαϊκή αγορά ομολόγων, δυσχεραίνοντας τα σχέδια της Πειραιώς για έκδοση τίτλων.

Το μεγαλύτερο βαρίδι στα χαρτοφυλάκια των τραπεζών, τα κόκκινα δάνεια, αλλά και η νοοτροπία που επικρατεί να παίζονται πολιτικά παιχνίδια και να εξυπηρετούνται κομματικοί φίλοι και καλόπιστοι δανειολήπτες, ενώ οργιάζουν η Follie –Follie και παίρνουν δάνεια επί των ημερών των τελευταίων τραπεζικών ηγεσιών.

Δάνεια, δανεικά και αγύριστα, τα οποία πληρώνουν τώρα οι Έλληνες φορολογούμενοι!!!

Οι Folli – Follie τρώνε τα λεφτά του ελληνικού λαού ενώ οι διευθύνοντες των τραπεζών, τα μεγαλοστελέχη του μνημονίου περνάνε καλά, όπως και οι ένοικοι του Μαξίμου!!!

Η κυβέρνηση Τσίπρα ισοπεδώνει την οικονομία είτε από άγνοια, είτε από κακούς πολιτικούς χειρισμούς, είτε εξ επίτηδες καθοδηγούμενη από ξένα κέντρα.

Σε όλες τις περιπτώσεις είναι λίαν επικίνδυνη και οδηγεί την χώρα σε αργεντινοποίηση.

Οι πληροφορίες του Bloomberg αλλά και των άλλων αμερικανικών και ευρωπαϊκών εφημερίδων είναι καταλυτικές.

Το δίδυμο Τσίπρα – Καμμένου κατακαίει στην κυριολεξία οποιοδήποτε ίχνος ελπίδας για ανάπτυξη.

Απομακρύνει τους επενδυτές, κινείται με φοβερή ιδιοτέλεια, κάτι που συζητείται έντονα στους επιχειρηματικούς κύκλους και παρουσιάζει πρωτοφανή έλλειψη γνώσεων για χειρισμούς στα οικονομικά, όπως αναφέρουν τοBloomberg και τα αμερικανικά ΜΜΕ.

Είχαμε τρεις ανακεφαλοποιήσεις από το 2013 έως σήμερα, ύψους 47,5 δις.

Ο τραπεζικός δείκτης από τον Οκτώβριο του 2015 έως χθες μειώθηκε κατά 34,8%.

Η χρηματιστηριακή αξία των 4 συστημικών τραπεζών, μειώθηκε 2,8 δις.

Τα κόκκινα δάνεια του πρώτου εξαμήνου του 2018, έφτασαν τα 88,6 δις.

Οι καταθέσεις νοικοκυριών και επιχειρήσεων μειώθηκαν 30 δις.

Η κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου διέλυσε την οικονομία και όλοι οι διεθνείς οικονομικοί κύκλοι, οι οποίοι αναμφίβολα παίζουν παιχνίδια, μιλάνε για ευθύνες του ίδιου του πρωθυπουργού από την εποχή του νάρκισσου Βαρουφάκη.

Την ίδια ώρα που συμβαίνουν αυτά, το ΔΝΤ κυρίες και κύριοι, σε έκθεσή του επισημαίνει ότι η οικονομική κρίση εξαφανίζει τις ελληνικές οικογένειες.

Το Ταμείο συνδέει τη γήρανση του ελληνικού πληθυσμού τις επόμενες δεκαετίες με τους χαμηλούς ρυθμούς ανάπτυξης.

Συνδέει τις χαμηλές γεννήσεις, τους περισσότερους θανάτους και τη γήρανση του πληθυσμού με την ελάχιστη ανάπτυξη που προβλέπεται.

Το μνημόνιο μείωσε το δείκτη γονιμότητας, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ισπανία, λέει το Ταμείο.

Οι ηλίθιοι των Αθηνών, όπως σωστά είχα προβλέψει σε δεκάδες εκπομπές μου στον REAL, έφεραν την χώρα σε κατάσταση συρρίκνωσης και κλινικού θανάτου.

Πιο απογοητευτική είναι η εικόνα που προκύπτει από την ΕΛΣΤΑΤ. Από τις 118.000 γεννήσεις το 2008, κατρακυλήσαμε στις 88.553 πέρσι, δηλαδή 25% χαμηλότερα!!!

Τα τελευταία στοιχεία που δεν βλέπουν οι ηλίθιοι του Μαξίμου και ο Καμμένος, δείχνουν ότι οι γεννήσεις υποχώρησαν κατά 4,7% σε σχέση με το 2016, ενώ αντίθετα οι θάνατοι αυξήθηκαν κατά 4,8% φθάνοντας τους 124.501.

Η χώρα πεθαίνει και παραδίδεται με πλήρη ενοχή και του προέδρου της Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλου, ο οποίος δεν εμποδίζει ούτε την κατρακύλα, αντίθετα με την σιωπή του και με τις διασκεδαστικές δηλώσεις τους επιτρέπει τη συνέχιση της καταστροφής, αντί να οδηγήσει τη χώρα, με ηρωική παραίτησή του σε εκλογές.

Είναι θέμα χρόνου και το ξέρουν όλοι να έχουμε όλα τα φαινόμενα της αργεντινοποίησης.

Είτε η βόμβα σκάσει στον Μένεμ, είτε στον Λα Ρούα.

γεννήσεις υποχώρησαν κατά 4,7% σε σχέση με το 2016, ενώ αντίθετα οι θάνατοι αυξήθηκαν κατά 4,8% φθάνοντας τους 124.501.

Η χώρα πεθαίνει και παραδίδεται με πλήρη ενοχή και του προέδρου της Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλου, ο οποίος δεν εμποδίζει ούτε την κατρακύλα, αντίθετα με την σιωπή του και με τις διασκεδαστικές δηλώσεις τους επιτρέπει τη συνέχιση της καταστροφής, αντί να οδηγήσει τη χώρα, με ηρωική παραίτησή του σε εκλογές.

Είναι θέμα χρόνου και το ξέρουν όλοι να έχουμε όλα τα φαινόμενα της αργεντινοποίησης.

Είτε η βόμβα σκάσει στον Μένεμ, είτε στον Λα Ρούα.

https://kourdistoportocali.com

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top