Ολοκληρώθηκε το Hellas Open 2016 στο Σιδηρόκαστρο ( φωτο )

13164302_628324877315795_3528561520762999571_n.jpg

Η τρίτη και η σημαντικότερη, λόγω χρηματικής αμοιβής και βαθμολογικής σημασίας, από τις τέσσερις Διεθνείς αθλητικές διοργανώσεις Αντιπτέρισης όλων των ηλικιών, το Hellas Open 2016 , που έστρεψε για μία ακόμη φορά τα διεθνή φώτα στην πόλη του Σιδηροκάστρου του Δ.Σιντικής , ολοκληρώθηκε σήμερα και οι συμμετέχοντες σε αυτήν, αθλητές, συνοδοί και επισκέπτες, αποκόμισαν μία αξέχαστη εμπειρία, την οποία θα μεταφέρουν στις ιδιαίτερες πατρίδες τους. Συνολικά 30 χώρες εκπροσωπήθηκαν στο Hellas Open 2016 στο ακριτικό Σιδηρόκαστρο Ν.Σερρών με 128 αθλητές και αθλήτριες (μέχρι και από την μακρινή ανατολή όπως Ταϋλάνδη και Μαλαισία) και 17 διαιτητές ,τις τέσσερεις αυτές αγωνιστικές ημέρες, χωρίς να υπολογίζονται οι συνοδοί τους , ενώ πάνω από 500 συμμετοχές θα έχουν οι τέσσερεις φετινές Διεθνείς διοργανώσεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι κάποιοι από τους συμμετέχοντες στο Hellas Open 2016 θα συμμετάσχουν και στους καλοκαιρινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο της Βραζιλίας. Στο αγωνιστικό τμήμα στα πέντε ατομικά αγωνίσματα σάρωσαν οι Βορεοευρωπαίοι καθώς τα μετάλλια μοιράστηκαν στους αθλητές από την Πολωνία, την Γερμανία , την Δανία, την Φιλανδία, την Σουηδία, , την Ελβετία και την Αυστρία. 

Τον χορό των χρυσών μεταλλίων άνοιξε  το ζευγάρι των Πολωνών Pawel PIETRYJA και Aneta WOJTKOWSKA στο διπλό μικτό που επικράτησαν των Φιλανδών Henri AARNIO και Jenny NYSTROM. Στον τελικό του απλού ανδρών ο Δανός Kim BRUUN κέρδισε τον Σουηδό Gabriel ULLDAHL ενώ στον Γερμανικό εμφύλιο του απλού γυναικών η Fabienne DEPREZ κέρδισε την επίσης Γερμανίδα Luise HEIM η οποία εγκατέλειψε . Στον τελικό του διπλού γυναικών οι Φιλανδέζες Jenny NYSTROM και Sonja PEKKOLA κέρδισαν τις Γερμανίδες Barbara BELLENBERG και Eva JANSSENS . Τέλος στο διπλό ανδρών οι Πολωνοί Milosz BOCHAT και Pawel PIETRYJA κέρδισαν το ζευγάρι του Φιλανδού Filip Michael Duwall MYHREN με τον Δανό Steve OLESEN. 

Δυστυχώς οι Έλληνες αθλητές δεν κατάφεραν να ανέβουν στο βάθρο των μεταλλίων και μείνανε με τις αναμνήσεις του Hellas Junior International 2016 ,22 εως και 24 Απριλίου για ηλικίες εως 19 χρονών ,όπου διακρίθηκαν πριν δύο εβδομάδες η Ιωάννα Καραπετρίδου η , η Ζωή Αλελή και η Πολύβια Τζήκα μαθήτριες του Παλλατίδειου Λυκείου Σιδηροκάστρου που πρόσφατα διακρίθηκαν μαζί με την Ειρήνη Γκουγκλέρη και στο Παγκόσμιο σχολικό πρωτάθλημα στην Μάλτα. 

Όσο αφορά τους αγώνες του International για ηλικίες εως 11 , 13 και 15 χρονών, που διεξήχθησαν από 21 εως και 24 Απριλίου , με πολλούς θεατές, έφερε τα παιδιά κοντά στον αθλητισμό και έθεσε νέα δεδομένα στην αθλητική εκπαίδευση, προκειμένου να συμβάλει στη δημιουργία γερών θεμελίων για το μέλλον του αθλητισμού στη χώρα μας. 

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ 

Μοιραστείτε το

One thought on “Ολοκληρώθηκε το Hellas Open 2016 στο Σιδηρόκαστρο ( φωτο )”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top
error: Content is protected !!

Powered by themekiller.com