Ολοκληρώθηκε το Serres Rally 2017

7e08e7ac.png

Η 7η μέρα σηματοδοτεί και το τέλος του Serres Rally 2017, ένα Rally Raid που θα αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στους αναβάτες και αξέχαστες αναμνήσεις ενός εκπληκτικού αγώνα.

Οι αγωνιζόμενοι απολάμβαναν επτά ημέρες μάχες μεταξύ τους σε ένα εντυπωσιακό τοπίο, εκπληκτικές κορυφές βουνών, κρυμμένα μονοπάτια, βροχή, λάσπη, όμορφες λίμνες και δασικούς δρόμους που δεν είχαν φανταστεί!

Φέτος το Serres Rally 2017 οδήγησε το κομβόι και στη Βουλγαρία, με μια marathon stage στο βουνό του Belles, του Ograjden και την Slavianka.

Η ειδική της έβδομης ημέρας ήταν η πολύ τεχνική και σκληρή διαδρομή Enduro, που πέρναγε από τις διαδρομές του Six Days του 2008, οι οποίες χρειάζονταν πολύ καλές δεξιότητες πλοήγησης και οδηγικής τεχνικής για να περάσουν από τα δύσκολα περάσματα.

Νικητής γενικής για το 2017 ήταν ο #1 Stefan Svitko ο οποίος τερματίσει των αγώνα πρώτος σε 6 από τις 7 ημέρες, μένοντας 5ος την τελευταία! Ο Stefan ήταν χωρίς αμφιβολία ασταμάτητος και πολύ γρήγορος, καθώς ο Ondrej Klymciw που ήταν πίσω του για τις πρώτες δυο μέρες, λόγω μικρού τραυματισμού εγκατέλειψε την προσπάθεια. Ο Stefan τελείωσε με συνολικό χρόνο 19h18’21».

Ο 2ος Γενικής ολοκλήρωσε τον αγώνα ο Ισπανός #76 Txomin Arana σε 20h39’53» ο οποίος ήταν επίσης πολύ γρήγορος σε όλες τις ειδικές.

3ος ήταν ο Ιταλός νεαρός #20 Carlo Augusto Cabini ο οποίος ξεκίνησε αργά αλλά κατέληξε να παλεύει για την δεύτερη με τον Txomin Arana, έπειτα από 21h02’45». Φέτος οι νέοι αναβάτες απέδειξαν ότι έχουν πολύ ταλέντο και έδωσαν πολλές μάχες με τους πιο έμπειρους αναβάτες.

Οι πρώτες θέσεις γενικής έκλεισαν με το #55 Wesley Pittens στην τέταρτη και τον #7 Roberto Barbieri στην πέμπτη.

Οι νικητές ανά κατηγορία:
Class 1: # 20 Carlo Augusto Cambini
Class 2: # 35 Matteo Mattioli
Class 3: # 1 Stefan Svitko
Class 4: # 76 Txomin Arana
Class 5: # 93 Federico Butto
Class 6: # 97 Timo Heinen
Γυναίκες: # 12 Gabriela Novotna
Βετεράνοι: # 19 Guillaume Martens
Κατηγορία LITE-GPS: #92 Fabien Gorlash

Όλοι οι αναβάτες έφυγαν με τις καλύτερες αναμνήσεις από Serres Rally 2017. Οι ζεστές γενικώς καιρικές συνθήκες συνδυάστηκαν με βροχή μιας ημέρας που έκαναν τον αγώνα τέλειο δίνοντας στους αναβάτες μια αίσθηση του πώς είναι να οδηγούν σε κάθε είδους τερέν. Υπήρχαν χαμόγελα παντού, μετά από κάθε ειδική και σίγουρα, πολλοί αναβάτες θα επιστρέψουν του χρόνου έτοιμοι για άλλες 7 μέρες τρέλας.

Ελπίζουμε να δούμε όλους τους αναβάτες του χρόνου και να τους υποσχεθούμε ότι το 2018 θα είναι ακόμη πιο θεαματικό και συναρπαστικό!

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top
error: Content is protected !!

Powered by themekiller.com