ΟΝΝΕΔ . Επιτέλους τέλος .Το κλείνει το ..μαγαζί ο Κυριάκος

edfrt5678.jpg

Στην πρώτη του σωστή απόφαση στην διαχείριση των εσωκομματικών πραγμάτων προχώρησε ο πρόεδρος της ΝΔ κ Κυριάκος Μητσοτάκης .Αυτό που δεν τόλμησαν  οι προκάτοχοι του το κάνει πράξη .Βάζοντας <<λουκέτο >> στην οργάνωση της Νεολαίας της ΟΝΝΕΔ .Γιατί αυτό το παραμύθι με νεολαίους τριαντα φευγα πρέπει να τελειώνει .

O πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, με μια οργισμένη δήλωση, έδωσε σάρκα και οστά στις διαρροές που τον έφερναν έντονα ενοχλημένο και δυσαρεστημένο από το μπάχαλο που επικράτησε στο Συνέδριο της νεολαίας του κόμματος.

Με δήλωσή του, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, διεμήνυσε πως στο 10ο Τακτικό Συνέδριο, που σηκώνει αυλαία την Παρασκευή, δε θα συμμετέχουν αντιπρόσωποι από το Συνέδριο της Νεολαίας.

Η πλήρης δήλωση Μητσοτάκη:

«Η πολιτική πρόταση της Νέας Δημοκρατίας αφορά και απευθύνεται πρώτα από όλα στη νέα γενιά, αυτήν που αποζητά την αλήθεια και εμπνέεται από τις αξίες της ελευθερίας, της αλληλεγγύης και της αξιοπρέπειας.

Οι εικόνες απαξίωσης της ΟΝΝΕΔ στο Συνέδριο της ιστορικής νεολαίας της παράταξης εκπέμπουν παρακμή και τέλος εποχής. Όλα όσα έγιναν σε μια τόσο νοσηρή ατμόσφαιρα δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτά. Στην ομιλία μου στο Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ την Παρασκευή, είπα ξεκάθαρα ότι “δεν θα ανεχθώ μία ΟΝΝΕΔ μηχανισμών που θα αναπαράγει τις παθογένειες του χθες”.

Στο Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ δεν πραγματοποιήθηκε καμία εκλογική διαδικασία. Κατά συνέπεια δεν θα συμμετέχουν  στο Συνέδριο του Κόμματος αντιπρόσωποι από το Συνέδριο της Νεολαίας. Οι ευθύνες για αυτήν την απαράδεκτη κατάσταση θα αποδοθούν άμεσα, όπως ορίζει το καταστατικό.

Τιμούμε την ιστορία της ΟΝΝΕΔ. Δίνουμε ισχυρή προοπτική στη σχέση μας με τους νέους και για αυτό προχωράμε αμέσως μετά το Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στην επανίδρυση της ΟΝΝΕΔ.

Αφήνουμε στο χθες τις αρνητικές νοοτροπίες και πρακτικές, τους μηχανισμούς εξυπηρετήσεων και διανομής προνομίων, που διάβρωναν τη νεολαία του Κόμματος και την απήχησή της στους νέους. Η ΟΝΝΕΔ μετά την επανίδρυσή της θα είναι μια σύγχρονη, δημιουργική πολιτική νεολαία. Ανοιχτή σε όλους τους νέους. Συλλογική χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις, ομάδες και ομαδάρχες. Μια νεολαία που θα προβάλλει και θα υπηρετεί ιδέες και πολιτικές υπέρ των νέων, της κοινωνίας και της πατρίδας μας».

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top
error: Content is protected !!

Powered by themekiller.com