Ο Δήμος Σερρών στην 31η «PHILOXENIA» 2015

philoxenia-2015.jpg

«Στόχος του Δήμου είναι η καθιέρωση των Σερρών και της ευρύτερης περιοχής
ως ελκυστικού προορισμού, η προβολή του τόπου,
της δυναμικής του και η ανάδειξη όλων των ιστορικών, θρησκευτικών, πολιτιστικών στοιχείων, του φυσικού και ανθρωπογενούς περιβάλλοντος, των υποδομών και των παραδοσιακών προϊόντων του».

Τα παραπάνω επισήμανε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Ανάπτυξης-Αγροτικής Οικονομίας &Τουρισμού Παναγιώτης Γρηγοριάδης, με αφορμή τη συμμετοχή του Δήμου Σερρών στην 31η Διεθνή Τουριστική Έκθεση «PHILOXENIA» 2015, που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, στον Εκθεσιακό χώρο της HELEXPO, από τις 12 έως τις 15 Νοεμβρίου.

Ειδικότερα ο αντιδήμαρχος τόνισε ότι: «Οι προσπάθειές μας συνεχίζονται, σε συνεργασία με όλους τους φορείς, συλλόγους και τον σερραϊκό επιχειρηματικό κόσμο, με δυναμική και διαρκή παρουσία στις πηγές των διεθνών τουριστικών γεγονότων και σε εκθέσεις εσωτερικού κι εξωτερικού».

Η εν λόγω Έκθεση, μετά 30 χρόνια, είναι ένα must event για ανταλλαγή τεχνογνωσίας, αλλά κι ενημέρωσης πάνω στις νέες τάσεις, καθώς αποτελεί το σημείο συνάντησης όλων των φορέων του τουρισμού στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια.

Τέλος, να σημειωθεί ότι προσκλήθηκαν και φιλοξενήθηκαν σημαντικοί ξένοι εμπορικοί επισκέπτες από χώρες-στόχους, παρέχοντας στους εκθέτες της PHILOXENIA την προοπτική άμεσων επαγγελματικών συνεργασιών και συμφωνιών.

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top
error: Content is protected !!

Powered by themekiller.com