Πανσερραικός . Δεν πέρασε το 4ο στάδιο επιτήρησης

8240a1907e29481b04619a0df33df9ab_L-1.jpg
Δεν πέρασε το 4ο στάδιο της επιτήρησης ο Πανσερραϊκός όπως και άλλες τρεις ομάδες της Football League(Καλλιθέα, Παναχαϊκή, Ζάκυνθο), ενώ οι υπόλοιπες πέντε πέρασαν την επιτήρηση και αυτές είναι οι Πανελευσινιακός, ΑΕΛ, Αναγέννηση Καρδίτσας, ΑΟ Τρίκαλα, Κισσαμικός.
Ουσιατικά αυτό δεν σημαίνει τίποτα για τον Πανσερραϊκό, Δεν υπάρχει τιμωρία για τον Πανσερραϊκό, που δεν πληρούσε το 4ο στάδιο Επιτήρησης, όπως διευκρινίστηκε από την ΕΠΟ, καθώς τα Λιοντάρια για πρώτη φορά φέτος δεν πληρούσαν τα κριτήρια. . Από την άλλη η αφαίρεση 3 βαθμών και από τις άλλες ομάδες δεν αλλάζει τίποτα τις θέσεις στην ουρά, καθώς η Ζάκυνθος παραμένει 15η, η Παναχαϊκή 16η, ενώ η Καλλιθέα θα παραμένει στην 7η.
Αναλυτικά η απόφαση: 
 
Αποφάσεις Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης της ΕΠΟ
 
Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία του συνεδρίαση στις 13/7/2016 έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις αναφορικά με τη διαδικασία επιτήρησης για τις Π.Α.Ε. της FOOTBALL LEAGUE:
 
Οι Π.Α.Ε. ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ 1931, ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ ΑΕΛ, ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ, ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΑ και ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ, πληρούν τις απαιτήσεις της 4ης φάσης της διαδικασίας επιτήρησης.
 
Οι Π.Α.Ε. ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ 2005, ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ και ΜΟΥΣΙΚΟΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ, δεν πληρούν τις απαιτήσεις της 4ης φάσης της διαδικασίας επιτήρησης.
 
http://www.serresgoal.gr/

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top
error: Content is protected !!

Powered by themekiller.com