Πανσερραικός : Και στο βάθος Καραθανάσης

KARATHANASIS_2_040313.jpg

Στο σημείο μηδέν βρίσκεται ο Πανσερραικός και το μέλλον της ομάδος και της ύπαρξης της στα Εθνικά πρωταθλήματα κρίνεται αβέβαιο αφού επίσημα τουλάχιστον μέχρι σήμερα δεν υπάρχει εκδήλωση ενδιαφέροντος απο κανέναν . Ο μόνος που δείχνει να ενδιαφέρεται είναι ο επιχειρηματίας κ Καραθανάσης ο οποίος το επιβεβαίωσε μιλώντας στον Βασίλη Αναστασιάδη θέτοντας όμως κάποιες προ υποθέσεις τις οποίες δεν δημοσιοποίησε .Πάντως ο χρόνος έχει αρχίσει και πιέζει .Αφού όποιος θελήσει να αναλάβει τις τύχες της ομάδος καλείται να την χτίσει από την αρχή 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΣΤΗΝ ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ

 

 

Το ενδιαφέρον του να αναλάβει τον Πανσερραϊκό όταν η ομάδα πάει στα χέρια του Ερασιτέχνη αποκάλυψε με δήλωση του στην ΕΡΤ Σερρών ο Χρήστος Καραθανάσης.

Ο Σερραίος επιχειρηματίας τόνισε: «Το ενδιαφέρον μου για τον Πανσερραϊκό δεν σταμάτησε ποτέ, θέλω όμως να γίνει κάτι σε σωστές βάσεις και με προϋποθέσεις». Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Βασίλης Χατζημιχαηλίδης μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών υπογράμμισε «Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε κάτι στα χέρια μας αλλά κάθε εκδήλωση ενδιαφέροντος είναι καλοδεχούμενη».

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top