Πανσερραικός : Να προστατεύσει το κύρος της ομάδος ο Ερασιτέχνης

IMG_20180719_195253.jpg

Άγνωστο παραμένει μέχρι και σήμερα το τι μέλλει για την ομάδα του Πανσερραικού .Η φυγή Καραθανάση ίσως <<έσβησε >> και την μοναδική ελπίδα για να επανέλθει η ομάδα άμεσα τουλάχιστον στα σαλόνια της Β Εθνικής . 

Διαβάστε πριν προχωρήσουμε τα νούμερα που απαιτούνται .

Η ομάδα για να κάνει φέτος πρωταθλητισμό απαιτούνται κοντά στις 150.000 ευρώ .Αν κερδίσει την άνοδο θα χρειαστούν σε πρώτη φάση 300.000 ευρώ για το μετοχικό κεφάλαιο . Σύνολο 450.000 ευρώ .Προσθέστε ακόμη ένα ποσό των 500.000 ευρώ που θα απαιτηθούν για να τρέξει η ομάδα στην Β Εθνική .Προσθέστε και τις οφειλές που υπάρχουν από την ΠΑΕ τα οποία σύμφωνα με τα όσα έχουν ειπωθεί κυμαίνονται στα 600.000 με 700.000 ευρώ .Δηλάδη μιλάμε οτι απαιτούνται γύρω στο 1.500.000 ευρώ . Και ρωτάμε για να επανέλθουμε ποιος έχει πλην Καραθανάση την οικονονμική δυνατότητα να καλύψει αυτό το ποσό ???

Επομένως υπάρχουν δύο ενδεχόμενα 

1. Ο Ερασιτέχνης έχει επιλέξει να παραμείνει η ομάδα στην Γ Εθνική για κάποια χρόνια ( βέβαι και η παραμονή σε ένα πρωτάθλημα 14 ομάδων που πέφτουν οι 7 θέλει έξοδα )

2 .Στοχεύουν στην άνοδο ποντάροντας οτι η αναδιάρθρωση  που θα γίνει του χρόνου  και η χρηματοδότηση που υποσχέθηκε ο κ Βασιλειάδης θυα κάνουν την ομάδα ελκυστική .

Δεν ξέρουμε ποιο από τα δύο θα γίνει 

Αλλά τουλάχιστον ο Ερασιτέχνης οφείλει να προστατεύσει το κύρος της ομάδος αλλά και το κύρος το δικό του .Το γαιτανάκι που έχει αρχίσει μετά την φυγή Καραθανάση με τις διαρροές ονομάτων που φέρονται δήθεν ως επενδυτές.Η να πανηγυρίζουν κάποιοι γιατι ο Πανσερραικός δήλωσε συμμετοχή στο κύπελλο της ΕΠΣ Σερρών ( δηλαδή θα παίξει με τα χωριά ) ε μάλλον δεν αρμόζουν στην ιστορία της ομάδος 

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top