Πανσερραικός : Όταν κάποιοι ¨¨ανάγκασαν ¨¨ τον Καραθανάση να φύγει

KARATHANASIS_2_040313.jpg

Κυκλοφορεί εντόνως οτι ο κ Καραθανάσης ενδιαφέρεται εντόνως να αναλάβει τον Πανσερραικό .Δεν ξέρουμε αν αληθεύει ή αν τελικά προχωρήσει. όμως εμείς θα γυρίσουμε πίσω στο 2013 όταν ο κ Καραθανάσης είχε αναλάβει την ομάδα και πάλι στην Γ Εθνική για να φύγει τρέχοντας αφού σε μια συνέντευξη ποταμό τότε είχε κάνει λόγο για παραμάγαζα 

 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠΟ ΤΟ SERRESGOAL
 
 
Για το τελευταίο καυτό εικοσαήμερο του Πανσερραϊκού μίλησε ο κ. Χρήστος Καραθανάσης αφορμής δοθείσης από την επιστολή με την οποία του γνωστοποίησε ο Ερασιτέχνης την οριστική διακοπή της συνεργασίας τους σε μια κουβέντα με όλους τους ανθρώπους των ΜΜΕ που δεν απείχε όμως πολύ από μια συνέντευξη τύπου.
Αγανακτισμένος και φανερά στενοχωρημένος για όλα αυτά που έζησε και εισέπραξε στο εικοσαήμερο των διαπραγματεύσεων αλλά και της ενασχόλησής του με τα Διοικητικά του Πανερραϊκού, έκανε λόγο για κάποιους στο συμβούλιο που θέλουν να κοιμούνται αυτοί ήσυχοι …
Μίλησε για παραμάγαζα μέσα στον Πανσερραϊκό.
Για ανθρώπους που δεν αγαπούν τον Πανσερραϊκό, αν και Σερραίοι, αλλά και εξέφρασε το παράπονο του, που δεν του επετράπη να αφήσει ένα έργο πνοής για το ποδόσφαιρο των Σερρών. Το σύγχρονο προπονητικό κέντρο του Λευκώνα που τόσο έχει ανάγκη ο Πανσερραϊκός.
.
Αναλυτικά η κουβέντα-συνέντευξη:
Όπως ξέρετε πριν από λίγες ημέρες, 20 μέρες περίπου, μου είχαν δώσει το χρίσμα του Εφόρου, για να ασχοληθώ με το ποδοσφαιρικό κομμάτι του Ερασιτέχνη.
Χθες έβγαλε την παρακάτω απόφαση ο Ερασιτέχνης:
«Κατόπιν των επανειλλημένων τροποποιήσεων σας επί των ήδη συμφωνηθέντων καταλαβαίνουμε ότι δεν είναι δυνατόν να συνεχίσουμε με αυτό τον τρόπο την συνεργασία μας, για αυτό και σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον που δείξατε».
Θέλω λοιπόν να γνωρίζετε ότι σαν Χρήστος Καραθανάσης είχα δεσμευθεί στον Ερασιτέχνη και έκανα μόνο μια τροποποιητική πρόταση και αυτό για το καλό του Ερασιτέχνη.
Ποια είναι αυτή η πρόταση που έκανα στον Ερασιτέχνη;
Η πρόταση είναι η εξής:
Να μην δώσω την εγγυητική επιστολή των 200.000 δολαρίων δηλαδή 170.000 € και να επενδύσω σε γήπεδα.
Ποια είναι η τροποποιητική μου πρόταση. Κατ’ αρχήν είναι μία. Δεν είναι πολλές και θα σας την διαβάσω για να έχετε γνώση κι εσείς αλλά και όλος ο κόσμος.
.
ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ
Καραθανάση Χρήστου του Δημητρίου.
ΠΡΟΣ:
Τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ με την παράκληση να την διαβιβάσει αρμοδίως προς τα μέλη του. Σέρρες, 02.09.2013
Μετά την ολοκλήρωση του ελέγχου που διενήργησα οι πραγματικές συνθήκες του ποδοσφαιρικού τμήματος του Πανσερραϊκού είναι οι εξής:
1) Δεν υπάρχει καμία υποδομή στην οποία μπορεί να στηριχθεί η ομάδα για την καθημερινή προετοιμασία της, όπως γήπεδο, αποδυτήρια κλπ.
2) Η ομάδα που μου παραδώσατε, παίκτες, προπονητές, φροντιστές κλπ., ενώ είναι ιδιαίτερα αξιόλογη, δεν έχει την δυνατότητα χωρίς πολλές και σοβαρές προσθήκες να διεκδικήσει με σοβαρές αξιώσεις την άνοδο στην επαγγελματική κατηγορία.
3) Η ακαδημία των μικρών, που είναι η πνοή και η ελπίδα του κάθε ερασιτεχνικού συλλόγου, είναι και αυτή χωρίς υποδομές και ουσιαστικά επιβιώνει χάρις τις φιλότιμες προσπάθειες των προπονητών της.
Ενόψει των ανωτέρω πραγματικών συνθηκών που αγνοούσα διότι δεν είχα σαφή εικόνα της κατάστασης, σας δηλώνω ότι επιθυμώ να αναλάβω το ποδοσφαιρικό τμήμα του Πανσερραϊκού τροποποιώντας την αρχική μου πρόταση, με τους κάτωθι όρους:
1) Απαιτείται άμεσα η δημιουργία προπονητικού κέντρου στον χώρο των γηπέδων του Λευκώνα, την παραχώρηση του οποίου πρέπει να ζητήσετε από τον Δήμο Σερρών για την κάλυψη των αναγκών της πρώτης ομάδας και των Ακαδημιών. Όπως γνωρίζετε έχω ήδη αναθέσει στον κ. Γκότση Στέργιο την εκπόνηση μελέτης για την πλήρη κατασκευή γηπέδων, αποδυτηρίων, χώρου εστίασης, υδρευτικής και ηλεκτρολογικής σύνδεσης κλπ. Αναλαμβάνω πλήρως το κόστος της κατασκευής, είτε με προπληρωμή είτε με κατάθεση εγγυητικής προς τον εργολάβο για το ανωτέρω έργο.
2) Δεσμεύομαι ότι θα σας καταθέσω εξοφλημένα το σύνολο των συμβολαίων παικτών, προπονητών, φροντιστών, υπαλλήλων και εν γένει όλων των συνεργαζομένων με το ποδοσφαιρικό τμήμα, με την υπογραφή της συμφωνίας.
3) Μετά τα ανωτέρω, που μόλις γίνουν αποδεικνύουν περίτρανα την φερεγγυότητά μου, θα σας παραδώσω δύο επιταγές με ότι ποσό επιθυμείτε για την κάλυψη οποιασδήποτε οφειλής προκύψει πιθανόν από την διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος.
Με την παρούσα ζητώ την τροποποίηση της αρχικής μου πρότασης ως προς το μέρος των εγγυήσεων, διότι όπως προανέφερα στην παρούσα δεν γνώριζα την παντελή αδυναμία του τμήματος ως προς το έμψυχο δυναμικό και τις υποδομές.
Παρακαλώ να διαβιβάσετε την επιστολή μου στο Διοικητικό Συμβούλιο του ερασιτέχνη Πανσερραϊκού προς έγκριση.
Με τιμή Καραθανάση Χρήστος»
Μπορώ να σας το αναλύσω όλο αυτό.
Η απάντηση στην τροποιητική μου πρόταση είναι:
Κατόπιν των επανειλλημένων τροποποιήσεων… Αυτό που σας διάβασα πριν.
Σήμερα θέλω να σας δώσω την απάντηση μου στην τελευταία επιστολή του Ερασιτέχνη:
.
Απάντηση της από 3/9/2013 επιστολής του ΜΓΣ Πανσερραϊκού
ΠΡΟΣ: Τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Ερασιτέχνη Πανσερραϊκού.
κ. Πρόεδρε,
Όπως αναφέρω και στην τροποποιητική μου πρόταση, δεν μου παρουσιάστηκαν από την αρχή των συζητήσεών μας οι πραγματικές συνθήκες του Ποδοσφαιρικού τμήματος του Πανσερραϊκού, ως προς τις αδυναμίες του σε παίκτες, προπονητές και το σημαντικότερο σε υποδομές.
Η μία και μόνο τροποποίηση που σας προτάθηκε συμβάλλει καθαρά στη δημιουργία μιας ομάδας με δυναμισμό και σοβαρές αξιώσεις την άνοδό της στην επαγγελματική κατηγορία.
Η δημιουργία προπονητικού κέντρου, τα συμβόλαια παικτών, προπονητών, φροντιστών κτλ. είναι προσωπική μου δέσμευση ότι θα παραδοθούν εξοφλημένα στην ομάδα και κατ’ επέκταση στον Ερασιτέχνη.
Η ομάδα έχει ανάγκη από υποδομές και όχι από «λιμνάζοντα» χρηματικά ποσά.
Θεσσαλονίκη, 04/09/2013
Με εκτίμηση,
Χρήστος Καραθανάσης.
KARATHANASIS_1_040313
(Δίπλα στον Χρήστο Καραθανάση ο στενός συνεργάτης του, Μπάμπης Χρυσοστομίδης)
Αυτή είναι η απάντησή μου προς τον Ερασιτέχνη και είμαι εδώ για να απαντήσω στις ερωτήσεις σας για την τροποιητική επιστολή που είναι μόνο μια δεν είναι πολλές. Είναι μόνο μία. Να μην δώσω λεφτά, εγγύηση στον Ερασιτέχνη, γιατί θέλουνε στο χέρι τους λεφτά και εγώ αυτά τα λεφτά τα δίνω σε ένα προπονητικό κέντρο.
Γιατί άλλαξαν λοιπόν;
Όταν ξεκινήσαμε με τον Ερασιτέχνη και πήγα στο γραφείο και κάναμε την πρώτη συζήτηση, μου είπαν ότι έχουμε μια ομάδα, οποία μπορεί να πάει στην Β΄ Εθνική. Ήταν μια ομάδα η Κ 20, με έναν αξιόλογο προπονητή, τον κ. Σάκη Αναστασιάδη, η οποία όπως καταλαβαίνετε στην κατηγορία που θα παίξουμε και τις ομάδες που θα αντιμετωπίσουμε είναι πολύ δύσκολο  να κρατηθεί στην Γ΄ Εθνική!
Τι έπρεπε να γίνει;
Προσθήκες!
Πολλές προσθήκες!
Όχι μία! Όχι δύο! Όχι τρεις!
Γιατί τα παιδιά είναι μαζί μια ομάδα, αλλά είναι πέντε παίκτες! Μέχρι τους 25 που χρειάζεται ο Πανσερραϊκός, ήθελε άλλες 20 μεταγραφές!
Μπήκαμε στην διαδικασία…
Ανεβαίνοντας όμως πάνω στο βουνό και βλέποντας αυτή την ομάδα ρώτησα τον προπονητή. Όταν κατεβούμε από το βουνό που θα κάνει προπόνηση αυτή η ομάδα. Που θα κάνει προετοιμασία ο Πανσερραϊκός. Ο ένας μου είπε στον Προβατά, ο άλλος μου είπε στην Κουμαριά, ο τρίτος στο Εθνικό Στάδιο.
Και λέω λοιπόν, εγώ αυτή τη στιγμή ρίχνω 250.000 στο ρόστερ του Πανσερραϊκού.
Ο Πανσερραϊκός δεν πρέπει να έχει ένα γήπεδο.
Μιλάω με ανθρώπους του ποδοσφαίρου. Με αξιόλογα άτομα του ποδοσφαίρου και στις Σέρρες και στην Θεσσαλονίκη και στην Λάρισα και στην Αθήνα. Εγώ εξάλλου είμαι έμπορος δεν είμαι παράγοντας.
Και μου λένε πρέπει να έχεις ένα προπονητικό κέντρο. Έρχομαι λοιπόν πίσω ρωτάω, μαθαίνω και μου λένε από τον Ερασιτέχνη, ότι υπάρχουν 150 στρέμματα στον Λευκώνα, μπορούν να τα παραχωρήσουν. Ξέρουν αυτοί πως θα τα πάρουν από τον Δήμο και πως θα γίνουν τα χαρτιά. Και αφού μπαίνουμε σ΄ αυτή την λογική ο κ. Γκότσης πήγε, κλάδεψε, είδαμε τα γηπεδάκια και μπήκα σε μια διαδικασία να φτιάξουμε 4 γήπεδα ποδοσφαίρου και ένα πλαστικό, συν να βάλουμε ΠΡΟΚΑΤ κατασκευές, για να υπάρχουν υποδομές, αποδυτήρια, γιατρός, ένα καφέ και οτιδήποτε άλλο χρειάζεται.
Γυρνάω λοιπόν πίσω στον Ερασιτέχνη και τους λέω, αυτήν την εγγυητική που είναι να δώσω σε σας, γιατί εγώ ακόμη στα χέρια μου δεν έχω τίποτα.
Είμαι έφορος του Πανσερραϊκού.
250.000€ στον Πανσερραϊκό!
Και σκέφτομαι για να μη έρθει ένας στις Σέρρες και πει τι έκανε αυτός ο Καραθανάσης με 250.000€. Από το να τους δώσω τα 200.000€ που ζητάνε σε καθημερινή βάση, λέω τα 200.000€ αυτά τα κάνω ένα προπονητικό κέντρο.
Τα δίνω λοιπόν σε ανάθεση στον Στέλιο τον Γκότση, να τα αναλάβει αυτός, γιατί τον έχετε εμπιστοσύνη, όπως κι εγώ από την πρώτη μέρα που ήρθα στις Σέρρες του έχω εμπιστοσύνη, γιατί νομίζω λίγοι είναι Πανσερραϊκοί στις Σέρρες.
Και τους λέω πρέπει να φτιάξουμε τα γήπεδα. Από την πρώτη στιγμή η απάντησή τους ήταν ότι δεν μας ενδιαφέρουν εμάς τα γήπεδα.
Μας ενδιαφέρει να μας δώσεις την εγγύηση. Γιατί θέλουμε να είμαστε ήρεμοι και να κοιμόμαστε ήρεμοι.
Τους είπα! Συγνώμη, εσείς θέλετε να κοιμάστε ήσυχοι, αλλά δεν θα κοιμάμαι εγώ!
Για αυτό τον λόγο δεν βγαίνω από την άποψή μου, από την γνώμη μου, γιατί ο Πανσερραϊκός πρέπει να έχει ένα σπίτι.
Γιατί εγώ μπορεί να φύγω σε τρεις ή τέσσερις μήνες ή και σε ένα χρόνο.
Έχετε μια εγγυητική δικιά μου. Εγώ έτσι κι αλλιώς δεν αφήνω υποχρεώσεις στον Πανσερραϊκό.
Γιατί όλα είναι προπληρωμένα.
Οι παίκτες είναι προπληρωμένοι. Ο Ερασιτέχνης για να δεχθεί την συνεργασία είχε ζητήσει κάθε παίκτης που κλείνουμε να είναι προπληρωμένος.
Όλα τα είχε ο Ερασιτέχνης αυτά.
Και… από την στιγμή που εσείς θέλετε την εγγυητική εγώ δεν σας τη δίνω. Αλλά θέλω να κάνω  ένα προπονητικό κέντρο.
Γιατί αν εγώ φύγω σε ένα χρόνο, μπορεί να σας πω φέρτε την  εγγυητική πίσω. Είναι λογικό. Αν φτιάξω τα γήπεδα τα οποία θα στοιχίσουν ένα ποσό τι θα πω. Φέρτε μου τα γήπεδα! Τον χλοοτάπητα! Τι να πω.
Αφήνω τα γήπεδα. Περνάω εγώ από τις Σέρρες που δεν είμαι παράγοντας, έχω φτιάξει κάτι. Και μετά έρχονται άλλοι οι επόμενοι πρόεδροι και συνεχίζουν και φτιάχνουν κι αυτοί κάτι.
Οπότε τι έχει ο Πανσερραϊκός.
Αυτομάτως από μένα ξεκινάει ο Πανσερραϊκός να έχει ένα σπίτι. Να ξέρουν οι παίκτες που θα πάνε για προπόνηση. Όχι σήμερα με το τηλέφωνο στο χέρι, να πάμε στην Κουμαριά, αύριο στη Αγία Ελένη και μεθαύριο στον Προβατά.
Αν αυτοί όλοι ονειρεύονται έναν τέτοιο Πανσερραϊκό, εγώ που ήρθα τελευταίος στην πόλη δεν επενδύω σ’  αυτόν τον Πανσερραϊκό. Επενδύω σε ένα Πανσερραϊκό, που το πρώτο πράμα που πρέπει να έχει, είναι τις εγκαταστάσεις του.
Το προπονητικό κέντρο.
Αλλά ποιοι πήρανε την απόφαση γι αυτό. Πήραν την απόφαση, κάποιοι που έχουν  παραμάγαζα μέσα στον ίδιο τον Πανσερραϊκό. Κάποιοι που δεν τους συμφέρει ο Πανσερραϊκός να έχει δικό του προπονητικό.
Είμαι πάρα πολύ αγανακτισμένος!
Είμαι πάρα πολύ στενοχωρημένος, από την όλη συμπεριφορά!
Βγήκανε και είπανε ότι δεν έχω πληρώσει την Αετόπετρα!
Εδώ είναι ο δικηγόρος μου και μπορείτε να τον ρωτήσετε αν έχω πληρώσει την Αετόπετρα.
Δεν με ενδιαφέρει γι αυτά που έδωσαν στον Πανσερραϊκό.
Όταν ήρθα την πρώτη μέρα δεν είχανε μπάλες για να κάνουν προπόνηση. Παραγγείλαμε από την Αθήνα αυτές που ήθελε ο κ. Αναστασιάδης.
Δεν είχανε πολλά πράγματα πάνω στην Αετόπετρα.
Τα έφερα όλα.
Τα προπλήρωσα όλα αυτά.
Φυσικά και δεν ζητάω κάτι.
Ότι μπόρεσα κι ότι μπορώ θα το κάνω για καλό του Πανσερραϊκού. Αλλά κάποιοι μέσα από αυτά δυστυχώς δεν θέλουν το καλό του Πανσερραϊκού.
Είμαι λοιπόν στην διάθεση σας να μου κάνετε διάφορες ερωτήσεις.
Γιατί αν πω περισσότερα πράγματα νομίζω θα στενοχωρήσω κόσμο και θέλω να κρατήσω την ψυχραιμία μου.
Αυτή είναι η πραγματικότητα.
Αυτή είναι η αλήθεια.
Αυτά έχουν συμβεί αυτές τις μέρες.

Περίμενα την απάντηση τους(του Ερασιτέχνη), από την Δευτέρα το πρωί.
Ένα ναι ή ένα όχι για να υπογράψουμε.
Την Δευτέρα το πρωί δεν μου πήραν ένα τηλέφωνο. Επικοινώνησα. Μου είπανε το απόγευμα. Έχουνε Διοικητικό. Το Διοικητικό τράβηξε για την Τρίτη.
Περιμένανε όλες αυτές τις μέρες για να τους πω κύριοι με έχετε κουράσει. Παραιτούμαι!
Για να βγούνε πολύ όμορφα έξω στον κόσμο των Σερρών και να πούνε ότι και αυτός ο επενδυτής παραιτήθηκε και συνεχίζουμε το έργο μόνοι μας.
Όχι! Μέχρι σήμερα δεν έχω παραιτηθεί.
Απλά δώσανε μια απάντηση τρεις σειρές.
Τρεις σειρές!
Και σήμερα αν δεν γίνεται συνέντευξη τύπου με τις τηλεοράσεις, είναι γιατί από χτες το βράδυ
μ’ έχουνε πάρει 10 τηλέφωνα να μη βγω πουθενά.
Αλλά επειδή κάποια πράγματα είναι προσωπικά χτυπήματα σε μένα, γι αυτό είμαι εδώ. Μιλάτε κι εσείς και λέτε πράγματα στα ραδιόφωνα, για μένα χωρίς να ξέρετε. Ελάτε να μιλήσουμε. Ελάτε να σας τα πω για να ξέρετε! Ελάτε να μάθετε την πραγματικότητα!
Και αναφέρεται στην επιστολή:
Καταλαβαίνουμε ότι δεν είναι δυνατό να συνεχίσουμε…
Ποιος καταλαβαίνει;
Ποιος;
Τα παραμάγαζα του Πανσερραϊκού!
Ποιος;
Που όταν μπήκαμε στην διαδικασία με στείλανε να πάμε τις Ακαδημίες στον Πήγασο;
Ποιος;
Δεν θέλανε Ακαδημίες κανείς!
Και τις Ακαδημίες του Πανσερραϊκού ήθελαν να τις πάμε στον Πήγασο!
Δεν έχω κάτι με τον κ. Παπαρίζο. Δεν τον γνωρίζω καν τον άνθρωπο!
Δεν τον γνωρίζω καν!
Ξέρω ότι είναι ένας πετυχημένος επιχειρηματίας!
Ο Πανσερραϊκός όμως δεν πρέπει να έχει τις δικές του Ακαδημίες;
Εσείς τι λέτε;
Δεν πρέπει νάχει το πιο σημαντικό πράγμα!
Κάθε μέρα στον Πανσερραϊκό έβρισκα και μία τρύπα.
Έβρισκα και μια τρύπα!
Σήμερα ξεκινάν έναν Πανσερρραϊκό! Να μαζέψουν λεφτά! Μακάρι να βοηθήσουν όλοι. Να πάρει αυτή η  «Πανσερραϊκή Συμμαχία».
Να πάει που;
Να κάνει αύριο προπόνηση στον Προβατά;
Και την άλλη στην Κουμαριά.
Αυτό θέλουνε!
Αυτό θα γίνει!
Ερ.: Μιλήσατε πριν για παραμάγαζα! Γνωρίζετε εσείς ή έχετε αντιληφθεί κάτι ή είναι μόνο εικασίες;
ΧΚ: Η αρχική μας συμφωνίας ήταν να πάει ο Πανσερραϊκός στον Πήγασο. Νασυστεγασθεί στον Πήγασο.
ΕΡ.: Αυτή ποιανού πρόταση ήταν.
ΧΚ: του κ. Σιδέρη, που θέλει πάρα πολύ ο Πανσερραϊκός να πάει στον Πήγασο, να εγκατασταθεί στον Πήγασο, γιατί εκεί είναι σίγουρα ο κ. Δημητρίου, είναι ο κ. Τσιφούτης… είναι αξιόλογα παιδιά. Πανσερραϊκοί! Έχουνε αναδειχθεί μέσα από τον Πανσερραϊκό! Δουλεύουν εκεί!
Γιατί… δεν με ρωτάει κανείς ο Τσιφούτης γιατί έφυγε… ήρθε ο Τσιφούτης γενικός Αρχηγός και έφυγε…
Γιατί έφυγε την επόμενη μέρα;
Εδώ μέσα έγινε η συμφωνία όταν μου έδωσε το χέρι και μου λέει πρόεδρε μαζί σου!
Και την άλλη μέρα όταν ανακοινώσαμε για τα γήπεδα φύγανε όλοι.
Μόλις ανακοίνωσα εγώ ότι μπαίνουμε στην διαδικασία να κάνουμε τα γήπεδα του Λευκώνα από παντού δεχόμουν πυροβολισμούς!
Από παντού!
Όταν λοιπόν στην αρχή ξεκινήσαμε και στραφήκαμε όλοι προς τον Πήγασο, να πάνε οι ακαδημίες εκεί…
Ερ.: …σας ζητήσανε και κάποιο ποσό…
ΧΚ: Ναι 15.000€ το χρόνο! Ενώ στον Ερασιτέχνη θα έδινα φέτος 25.000€ και κάθε χρόνο 50.000€. Το οποίο το είχαμε συμφωνήσει. Και μου ζήτησε ο Πήγασος. Όχι όμως ο κ. Παπαρίζος, προσέξτε! Δεν τον έχω γνωρίσει τον άνθρωπο! Ο κ. Τσιφούτης! Κάθε χρόνο μου ζήτησε  να δίνω 15.000€ στον Πήγασο! Και όταν του είπα κ. Τσιφούτη για ποιο λόγο. Εδώ δίνουμε το όνομά μας. Ο Πανσερραϊκός είμαστε! Μου απάντησε ότι ο χλοοτάπητας χαλάει και θέλει κάθε 15 χρόνια αντικατάσταση!
Ερ.: Δεχθήκατε πιέσεις από τον Ερασιτέχνη για να κρατήσετε τον προπονητή;
ΧΚ: Ναι! Ναι! Είναι αξιόλογος προπονητής. Εγώ με τον Σάκη δεν έχω τίποτα! Μου αρέσει κάνει πολύ καλή δουλειά! Αλλά εμείς πρέπει να πρωταγωνιστήσουμε. Πρέπει να έχουμε ομάδα Β΄ Εθνικής! Όταν ανέβηκα στο βουνό πάνω μ΄ έβαλε ο Αναστασιάδης να κάνω συμφωνία με όλα τα παιδιά για 700€ τον μήνα! Ο προπονητής έχει κάνει μια ομάδα πολύ καλή. Δικιά του ομάδα. Μια δυναμική ομάδα. Μια δεμένη ομάδα. Δεμένη μέσα στο γήπεδο. Ο Σάκης Αναστασιάδης είναι ένας πολύ αξιόλογος προπονητής, αλλά είναι εκεί, για την Κ 20. Βέβαια στη συνέχεια κράτησε τους 10 και άρχισε να διώχνει κάποιους. Εμείς μπήκαμε μετά στην διαδικασία να φέρουμε παίκτες, που διαβάζατε και τα ονόματά τους. Είχα υπογράψει συμφωνητικά με τους παίκτες αλλά δεν προχωρούσα, αφού δεν είχα υπογράψει εγώ με τον Ερασιτέχνη.
ΕΡ.:Το θέμα θεωρείται λήξαν;
ΧΚ: Δεν μπορώ να πω εγώ κάτι. Είμαι εδώ. Εμένα προσωπικά αυτή την απάντηση δεν περίμενα να μου την στείλουνε. Αυτή η απάντηση είναι 3 σειρών. Δεν περίμενα να μου στείλουνε αυτή την απάντηση. Περίμενα να με φωνάξουνε να καθίσουμε και να συζητήσουμε. Όπως κάναμε πάντα. Σίγουρα τους είπα κάποια πράγματα τελευταία που ήτανε πιο ωμά! Γιατί βάζω 500.000€, θέλουνε κι άλλες 200.000€ εγγυητική και δεν έχω στα χέρια μου δικαίωμα υπογραφής! Όποιον να τα  πω μου λέει είσαι τρελός!
Τουλάχιστον με τα πεντακόσια άφηνα ένα γήπεδο, άφηνα ένα στολίδι! Στον Πανσερραϊκό να έχει αύριο ένα σπίτι. Θα λέγανε ποιος ήταν αυτό  ο Καραθανάσης που πέρασε από δω!
Αλλά ήδη είχανε ξεκινήσει για να κάνουνε την «ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ»
Εύχομαι τα καλύτερα για την «ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ». Να πάει τον Πανσερραϊκό εκεί που του αξίζει! Να πάει στην Β΄ Εθνική. Να πάει στην Α΄ Εθνική!
Η πικρία η δικιά μου θα κρατήσει λίγο αλλά θα περάσει!
Εύχομαι τα καλύτερα για τον Πανσερραϊκό!
.
Και για την πληρέστερη ενημέρωσησας, σας παραθέτουμε και την αρχική πρόταση του κ. Καραθανάση.
ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ
Καραθανάση Χρήστου του Δημητρίου.
ΠΡΟΣ:
Τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ με την παράκληση να την διαβιβάσει αρμοδίως προς τα μέλη του.
Ο αιτών είμαι έμπορος – επιχειρηματίας και ασχολούμαι με το εμπόριο ζάχαρης και συναφών γεωργικών προϊόντων επί σειρά ετών. Τις ανωτέρω δραστηριότητες πραγματοποιώ μέσω εταιριών ιδιοκτησίας μου των οποίων είμαι μέλος των διοικητικών τους συμβουλίων με την ιδιότητα του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου.
Με την παρούσα σας δηλώνω το προσωπικό μου ενδιαφέρον για την απόκτηση του πλειοψηφικού ποσοστού των μετοχών της ποδοσφαιρικής ομάδας όταν αυτό καταστεί δυνατό, μετά την άνοδο στην επαγγελματική κατηγορία του ποδοσφαιρικού τμήματος του Πανσερραϊκού και την σύσταση Π.Α.Ε.
Σας δηλώνω ότι θα δεσμευτώ προσωπικά ενώπιον σας με γραπτές, προσωπικές, τραπεζικές ή όποιες άλλες εγγυήσεις, για όλα τα έξοδα διαχείρισης και λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος μέχρι την άνοδό του στην επαγγελματική κατηγορία. Ταυτόχρονα θέλω τη δική σας δέσμευση ότι θα μου παραδώσετε την διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος και ότι θα συστήσετε εταιρεία (Π.Α.Ε.) με εμένα στην οποία θα διαθέτω το ενενήντα (90%) τοις εκατό του μετοχικού κεφαλαίου και εσείς ως ερασιτέχνης Πανσερραϊκός, το δέκα (10%) τοις εκατό στην περίπτωση ανόδου στην επαγγελματική κατηγορία.
Οι εγγυήσεις που προανέφερα μπορούν να είναι οποιουδήποτε τύπου επιθυμείτε και πιστεύετε ότι θα αποδεικνύουν τη φερεγγυότητά μου προς τον ερασιτέχνη και θα διασφαλίζουν την εύρυθμη λειτουργία της ομάδας χωρίς περιπέτειες και κινδύνους.
Σκοπός μου είναι αθλητικά ο Πανσερραϊκός να πρωταγωνιστήσει στη Γ’ Εθνική Κατηγορία, με σκοπό την άνοδό του ακόμη και την φετινή αθλητική περίοδο αν καταστεί δυνατό στην επαγγελματική κατηγορία, η συγκρότηση αξιόμαχης ομάδας με στελέχωση της από τη νέα σερραϊκή γενιά, η οργάνωση προπονητικών εγκαταστάσεων καθώς και η κατασκευή γηπέδου  στο άμεσο μέλλον.
Πληρεξούσιο δικηγόρο μου για να με εκπροσωπήσει ενώπιόν σας, διορίζω τον δικηγόρο του Πρωτοδικείου Σερρών Αλέξανδρο Ν. Χατζηδημητρίου.
Προσωπικά είμαι στην διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή μόλις το κρίνετε σκόπιμο και αναγκαίο.
Με τιμή
Καραθανάσης Χρήστος.

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top