Παν Καρίπογλου . Μόνο η ΜΚΟ μπορούν να προσφέρουν στο κέντρο φιλοξενίας

karipogloupanagiotis.jpg

Στο κέντρο φιλοξενίας των προσφύγων στις Σέρρες βρέθηκε αντιπροσωπεία του δικηγορικού Συλλόγου Σερρών προκειμένου σε συνεργασία με τους υπευθύνους του κέντρου να προσφέρει βοήθεια σε τρόφιμα , παιχνίδια , είδη πρώτης ανάγκης κλπ .όπως δηλώνει ο πρόεδρος όμως του Συλλόγου κ Καρίπογλου πληροφορήθηκαν από την υπεύθυνη του καταυλισμού οτι είναι αδύνατον να προσφέρει κάποιος εθελοντικά , αν δεν ανήκει σε κάποια ΜΚΟ

Διαβάστε τι είπε ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου 

Σήμερα , αντιπροσωπεία του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών , επισκεφτήκαμε τον καταυλισμό των προσφύγων που λειτουργεί από τις 5 Αυγούστου στις Σέρρες (εγκαταστάσεις ΚΕΓΕ) .

Ζητήσαμε από την υπεύθυνη του καταυλισμού , κα Τάπα , να μας αναφέρει τις ανάγκες των προσφύγων , για να προσφέρουμε ο τι μπορούμε σε τρόφιμα , παιχνίδια , είδη πρώτης ανάγκης κλπ . Η αφοπλιστική της απάντηση ήταν ότι όλες οι ανάγκες σε αγαθά πρέπει να εξυπηρετούνται ΜΟΝΟΝ από τις ΜΚΟ . Είναι αδύνατον να προσφέρει κάποιος εθελοντικά , αν δεν ανήκει σε κάποια ΜΚΟ (ο νοών νοείτω) .

Κατά τα άλλα , αυτή τη στιγμή επικρατεί προχειρότητα , έχουν αρχίσει να τοποθετούνται λυόμενα σπίτια για τους πρόσφυγες , η υπεύθυνη διορισμένη (;) από το Υπουργείο είναι εντελώς μόνη της και την ιατρική φροντίδα των προσφύγων ανέλαβαν εθελοντές του Ιατρικού Συλλόγου Σερρών .

Τελευταία παρατήρηση : το πεταμένο αρχείο , προφανώς με προσωπικά δεδομένα , του ΚΕΓΕ Σερρών , εκτεθειμένο στις καιρικές συνθήκες και στα χέρια του οποιουδήποτε .

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top
error: Content is protected !!

Powered by themekiller.com