ΠΑΣΟΚ Σερρών : Όλα έτοιμα για τις εκλογές του νέου Ενιαίου Φορέα. Που θα στηθούν οι κάλπες

fc75a2e0.jpg

Όλα είναι έτοιμα για τη ψηφοφορία της Κυριακής για την εκλογή επικεφαλής του νέου ενιαίου πολιτικού φορέα, σύμφωνα με τον υπεύθυνο της Ανεξάρτητης Επιτροπής Διαδικασιών και Δεοντολογίας για την Π.Ε. Σερρών Πασχάλη Αγγελίδη που μίλησε το πρωί στην ΕΡΤ Σερρών.

«Η γενική δοκιμή της ψηφοφορίας στέφθηκε από μεγάλη επιτυχία, όλα λειτούργησαν άψογα, έχει έρθει το εκλογικό υλικό και είναι υπερστελεχωμένες οι εφορευτικές επιτροπές» είπε ο κ. Αγγελίδης συμπληρώνοντας πως συνολικά θα στηθούν δεκαεννέα κάλπες, δύο στην πόλη των Σερρών και δεκαεπτά στην Π.Ε. Σερρών. Οι κάλπες θα ανοίξουν στις 8 το πρωί και θα κλείσουν στις 8 το βράδυ ενώ οι ψηφοφόροι θα εκδηλώνουν την προτίμησή τους σημειώνοντας ένα σταυρό.

Ο κ. Αγγελίδης τόνισε πως το σύστημα και η όλη διαδικασία διασφαλίζει την πλήρη διαφάνεια. Οι προσερχόμενοι για να ψηφίσουν καταβάλλουν το ποσό των 3 Ευρώ και στην κάλπη θα υπάρχουν δύο καταστάσεις όπου οι ψηφοφόροι θα δηλώνουν εάν θέλουν να είναι ιδρυτικά μέλη του νέου φορέα ή απλά να λάβουν μέρος στη ψηφοφορία.

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top