Πασχάλης Τόσιος : Η πολιτική πρωτοβουλία του Παπανδρέου και της Γεννηματά δίνουν μια νέα προοπτική στους πολίτες αυτής της χώρας

tosios_foto2.jpg

ο μέλος της πολιτικής γραμματείας του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών κ. Πασχάλης Τόσιος, δίνει την οπτική του σχετικά με την νέα προσπάθεια που ξεκίνησε και τονίζει ότι είναι ώρα ευθύνης, συνεργασίας και Πατριωτικό καθήκον ώστε να «συνδιαμορφώσουμε εκείνες τις πολιτικές προτάσεις που θα βγάλουν την κοινωνία από τα σημερινά αδιέξοδα».

Αναλυτικά η τοποθέτηση του κ. Τόσιου:

«Είναι η ώρα «του ωραίου, του μεγάλου και τ’ αληθινού», βάζοντας στην άκρη την εσωστρέφεια και τις μεμψιμοιρίες…

Η πολιτική πρωτοβουλία του Γιώργου Παπανδρέου και της Φώφης Γεννηματά δίνουν μια νέα προοπτική στους πολίτες αυτής της χώρας. Βάζουν στην άκρη λέξεις όπως σκοπιμότητα, ψέματα, κατηγορίες και παιχνίδια συνωμοσίας.

Βάζουν ξανά στο πολιτικό σκηνικό τις έννοιες της αξιοκρατίας, της ευθύνης και της πολιτικής συμμετοχής. Αυτό το επιβεβαιώνουν καθημερινά τα στελέχη των άλλων παρατάξεων που στη προσπάθεια τους να ρίξουν λάσπη το μόνο που κάνουν είναι να θυμίζουν την ανεύθυνη στάση τους απέναντι στο λαό αυτής της χώρας..

Πρόκειται για πράξη Ευθύνης και Πατριωτικό Καθήκον. Όλοι μαζί προχωράμε μέσα από δημιουργικό διάλογο στη σύνθεση του νέου Κοινωνικού Συμβολαίου με τον ελληνικό λαό.

Σ’ αυτόν απευθυνόμαστε και αυτόν υπηρετούμε απέναντι στο λαϊκισμό της δήθεν αριστεράς και την ανευθυνότητα του Μητσοτάκη και της δεξιάς συντήρησης.
Αυτό που προέχει τώρα είναι να συνεργαστούμε ,να συνθέσουμε και να συνδιαμορφώσουμε εκείνες τις πολιτικές προτάσεις που θα βγάλουν την κοινωνία από τα σημερινά αδιέξοδα.

Τέλος, δανειζόμενος την φράση από την Κόλαση του Δάντη θα υπενθυμίσω σε όλους μας ότι «Οι πιο καυτές θέσεις στην κόλαση είναι κρατημένες γι’ αυτούς που, σε καιρούς μεγάλης ηθικής κρίσης, διατηρούν ουδέτερη στάση». Πράξη Ευθύνης και Πατριωτικό Καθήκον η ανασυγκρότηση της Δημοκρατικής Παράταξης». Είναι η ώρα «του ωραίου, του μεγάλου και τ’ αληθινού», βάζοντας στην άκρη την εσωστρέφεια και τις μεμψιμοιρίες.»

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top
error: Content is protected !!

Powered by themekiller.com