Πασχάλης Τόσιος .Λυπηρό – αν όχι επικίνδυνο

12734011_10205954167228921_8746463423631975998_n.jpg

Είναι τουλάχιστον λυπηρό – αν όχι επικίνδυνο – ώρες πριν την έναρξη μιας τόσο σημαντικής Συνόδου Κορυφής, στην τόσο κρίσιμη περίοδο που διανύει η χώρα μας σε ό,τι αφορά στη διαχείριση του προσφυγικού ζητήματος, το πολιτικό προσωπικό της χώρας να αναλώνεται σε βαρύγδουπες δηλώσεις περί παραίτησης του αρμόδιου Αναπληρωτή Υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, με αφορμή ένα lapsus linguae, για το οποίο έχει ήδη ζητήσει δημοσίως συγνώμη. 

Η κυβέρνηση έχει σημειώσει σημαντικότατες παραλείψεις και ατυχείς διαχειριστικές κινήσεις ως προς το προσφυγικό. Ωστόσο, οι ενδοκυβερνητικοί τακτικισμοί και οι αντιπολιτευτικές σκοπιμότητες, κάθε άλλο παρά βοηθούν την πατρίδα. Αντίθετα, αποτελούν βούτυρο στο ψωμί κάθε ακραίου ‘υπερπατριώτη’.
Η προσφυγική κρίση και η κατάσταση της χώρας χρήζουν πολιτικής υπευθυνότητας και σοβαρότητας. Κυβέρνηση και αντιπολίτευση οφείλουν αυτή την ώρα να κινηθούν σε κοινό άξονα με γνώμονα το Εθνικό Συμφέρον. Είναι πολύ νωπό το Συμβούλιο των πολιτικών Αρχηγών για να λησμονείται η αναγκαιότητα εθνικής συνεννόησης με τόση ευκολία, χάριν ιδιοτελών ή κομματικών σκοπώ

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top
error: Content is protected !!

Powered by themekiller.com