Πασχάλης Τόσιος . Υπεκφυγές, , ψευδή και προβοκάτσιες

3456.jpg

Με αφορμή τα όσα υποστήριξε σε συνέντευξή της, η Πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, σχετικά με το ζήτημα της συμπόρευσης των προοδευτικών δυνάμεων και τις απόψεις του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ και το Προέδρου του, Γιώργου Α. Παπανδρέου, μόνον τούτο:

Αν η κα Γεννηματά και το κόμμα της ενδιαφέρονται πραγματικά για την ενότητα των προοδευτικών δυνάμεων, τότε ας σταματήσουν τώρα την καταφυγή στις υπεκφυγές, τα ψευδή και τις προβοκάτσιες, τακτική στην οποία επιδίδονται και στελέχη του κόμματός της ανά την Ελλάδα.

Το ΚΙΝΗΜΑ και ο Πρόεδρός του, επιμένουν ότι, η αναγκαία για τη χώρα συμπόρευση των προοδευτικών δυνάμεων, μόνον με πολιτικούς όρους που να συνάδουν με τις αρχές και τις αξίες της δημοκρατίας και του σοσιαλισμού, μπορεί να επιτευχθεί και να είναι πραγματικά επωφελής για τους Έλληνες και τη χώρα.

Κάτι τέτοια βεβαίως, είναι προφανές ότι, δεν μπορεί να επιτευχθεί με σπερμολογίες και μηχανοραφίες.

Εξάλλου, τα αποτελέσματα δήθεν συνεννοήσεων ερήμην της Ελληνικής κοινωνίας και χωρίς ένα πλαίσιο αρχών και πολιτικών, τα είδαμε πριν από λίγες ημέρες, όταν οι δήθεν συνεννοήσεις κατέρρευσαν σαν χάρτινος πύργος, στο όνομα μικροκομματικών και προσωπικών επιδιώξεων, κάτι που δυστυχώς, απαξιώνει την πολιτική και όσους την υπηρετούν.

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top
error: Content is protected !!

Powered by themekiller.com