Π.Ε Σερρών .Ανανεωμένο . Ποια δημοτικά και νηπιαγωγεία θα λειτουργήσουν

sxoleio.jpg

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν Σερρών .Τα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά που θα λειτουργήσουυν ή δεν θα λειτουργήσουν αύριο Δευτέρα 16 Ιανουαρίου  

Μετά από τις αναφορές των Διευθυντών,-ντριών και των Προϊσταμένων των σχολικών μονάδων αρμοδιότητας της Διεύθυνσης Π.Ε. Σερρών και τη σχετική επικοινωνία με τους Δημάρχους της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών ανακοινώνουμε ότι για αύριο Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017:

  • Αναστέλλεται η λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων Α΄θμιας Εκπαίδευσης στο Δήμο Αμφίπολης
  • Αναστέλλεται η λειτουργία των 9ου, 11ου, 12ου, 10ου και 24ουΔημοτικών Σχολείων Σερρών, όπως επίσης και των 5ου, 11ου, 30ου Νηπ/γείου Σερρών, των 1ου και 2ου Νηπ/γείων Σκουτάρεως και των Νηπ/γείων Α. Μητρουσίου, Καλών Δέντρων και Λευκώνα. Οι υπόλοιπες σχολικές μονάδες του Δήμου Σερρών λειτουργούν κανονικά.
  • Αναστέλλεται η λειτουργία των Νηπιαγωγείων Ηράκλειας (1ο ), Κοίμησης και Σκοτούσσας του Δήμου Ηράκλειας. Οι υπόλοιπες σχολικές μονάδες του Δήμου Ηράκλειας λειτουργούν κανονικά.
  • Λειτουργούν κανονικά όλες οι σχολικές μονάδες Α΄θμιας Εκπαίδευσης των Δήμων Βισαλτίας, Εμμ. Παππά, Ν. Ζίχνης και Σιντικής.
Με νεώτερη ανακοίνωση δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία σε Σιτοχώρι και Αχινό 

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top