Π.Ε Σερρών : Προσκληση συμμετοχής στην PROWEIN 2018

prowein_logo260en.jpg

Η Περιφερειακή Ενότητα Σερρών καλεί τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις που θα επιθυμούσαν να συμμετάσχουν στη συγκεκριμένη έκθεση για να προβάλλουν τα προϊόντα τους μέσα από το ενιαίο περίπτερο της ΠΚΜ, να δηλώσουν συμμετοχή έως και την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018.

Λόγω του περιορισμένου χώρου των 42 τετραγωνικών μέτρων για την έκθεση, θα εφαρμοστούν κριτήρια επιλογής των υποψηφίων και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για τη διάθεσή του, λαμβάνοντας υπόψη τον εξαγωγικό χαρακτήρα της επιχείρησης και αν διαθέτει τις απαραίτητες πιστοποιήσεις, τη δραστηριότητα της επιχείρησης και το κατά πόσο η συμμετοχή της συμβάλλει στην αύξηση της προστιθέμενης αξίας των προϊόντων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και τέλος την εκπροσώπηση όσο το δυνατόν περισσότερων Περιφερειακών Ενοτήτων της Κεντρικής Μακεδονίας. Προτεραιότητα επίσης θα δοθεί στους εκθέτες που δεν έχουν ξανασυμμετάσχει και προβάλει σε διεθνείς εκθέσεις τα προϊόντα τους μέσα από το ενιαίο περίπτερο της Περιφέρειάς μας.

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας συμμετέχει στην Διεθνή Έκθεση οίνου και αλκοολούχων ποτών με την επωνυμία PROWEIN2018 . Η έκθεση θα λάβει χώρα θα λάβει χώρα από τις 18 έως τις 20 Μαρτίου 2018 στο Εκθεσιακό Κέντρο του Ντίσελντορφ στη Γερμανία και η συμμετοχή της Περιφέρεις εντάσσεται στο πλαίσιο της διαρκούς προβολής των ποιοτικών αγροδιατροφικών προϊόντων της και την ενίσχυση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων της περιοχής της. Γι’ αυτό το λόγο σχεδίασε και ολοκληρώνει τις απαιτούμενες διαδικασίες για να συμμετάσχει στην έκθεση ,μισθώνοντας, διαμορφώνοντας και εξοπλίζοντας εκθεσιακό χώρο 42 τ.μ. σε Hall της έκθεσης ,καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες προβολής της.

Είναι η δεύτερη φορά που η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα συμμετάσχει στη διεθνή έκθεση PROWEIN, που αποτελεί τη μεγαλύτερη και πιο δημοφιλή διεθνή έκθεση για τον κλάδο οίνου και αλκοολούχων ποτών. Όλο και περισσότεροι επαγγελματίες και αγοραστές του κλάδου επισκέπτονται την έκθεση, χρησιμοποιώντας την ως εργαλείο για την αναζήτηση συνεργατών από τη διεθνή αγορά οίνου και αλκοολούχων ποτών. Η διοργάνωση του 2017 φιλοξένησε 6.500 εκθέτες από περισσότερες από 60 χώρες. Την έκθεση επισκέφθηκαν περισσότεροι από 55.000 επαγγελματίες από 130 χώρες του κόσμου. Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα συμμετάσχει στη μεγάλη αυτή έκθεση οίνου και αλκοολούχων ποτών δίνοντας τη δυνατότητα σε σημαντικούς και ποιοτικούς παραγωγούς της Περιφέρειας να παρουσιάσουν τα μοναδικά τους προϊόντα, να ενισχύσουν την εξωστρέφειά τους και να αναδείξουν τον επαγγελματισμό των παραγωγών της Περιφέρειάς μας.

Τα έντυπα εκδήλωσης ενδιαφέροντος – φόρμα συμμετοχής θα αποστέλλονται συμπληρωμένα στη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Αλιείας ΠΚΜ στα emailsdao@pkm.gov.gr & g.karali@pkm.gov.gr με κοινοποίηση στα k.evgeniou@pkm.gov.gr και g.fanelis@pkm.gov.gr ή/και στο fax 2313330044.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση για την πρωτοβουλία της Περιφέρειας καθώς και για άλλες δράσεις εξωστρέφειας και υποστήριξης του Τμήματος Προβολής Αγροτικών Προϊόντων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 2313-330350 κα Γ. Καραλή, 2313-330429 κα Κ. Ευγενίου και 2313-330428 κ. Γ. Φανέλης.

ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΑΟΑ ΠΚΜ

ΕΝΤΥΠΟ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ -ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

στην PROWEIN 2018 – International Trade Fair Wines and Spirits

Διεθνή Έκθεση κλάδου οίνου και αλκοολούχων ποτών

18-20 Μαρτίου 2018Dusseldorf Γερμανίας

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΘΕΤΗ

Επωνυμία: _________________________________________________________________

Δραστηριότητα: _____________________________________________________________

Διεύθυνση: ________________________________________________________________

Πόλη: __________________________________________ Τ.Κ.: _____________________

Α.Φ.Μ. _________________________________________ Δ.Ο.Υ.: ___________________
Τηλέφωνο: ______________________________________ ΦΑΞ: _____________________

Email: _____________________________________________________________________

Web site: ___________________________________________________________________

Υπεύθυνος Συμμετοχής: _______________________________________________________

Κινητό:_____________________________________________________________________

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Κόστος συμμετοχής 1.500,00 ευρώ πλέον ΦΠΑ χωρίς να συμπεριλαμβάνεται το κόστος εγγραφής το οποίο είναι 150,00 ευρώ πλέον ΦΠΑ.

Θα χρησιμοποιηθούν κριτήρια επιλογής και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Ημερομηνία: .……/ 1/ 2018

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top